3. kolo
15.09.2007 20:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Valladolid 2:1

Hodně a hodně šťastné vítězství si připsala na své konto Valencie. Nováček z Valladolidu šel na začátku utkání do vedení po velkém kiksu brankaře Canizarese, ještě do poločasu vyrovnal Morientes, ovšem domácí hráči se na hřišti očividně trápili. I přesto, že Valladolid byl v podstatě celý druhý poločas lepším týmem, tak si z Valencie neodvezl ani bod, v samém závěru utkání se totiž šťastně trefil Silva. Branku španělského reprezentanta někteří diváci na Mestalle ani neviděli, neboť už před tím předčasně opustili stadion, ti, co zůstali, na konci místo oslavy vítězství vypískali svůj tým do kabin.

Domácí nastoupili do utkání bez několika opor, odpočívali reprezentanti Abelda, Villa, Silva a Miguel. Debut si tak v dresu Valencia odbyli stoper Helguera, Alexis, jenž nastoupil na kraji obrany a také Manuel Fernandez, který se postavil na levou stranu zálohy. Poprvé od začátku utkání nastoupil také Sunny a Arizmendi. Za Valladolid nastoupil v základní sestavě brankář Buttelle a záložník Sisi, ještě na jaře hráči Valencie.

V 6. minutě měl jako první příležitost Morientes, španělský kanonýr mířil z mírného úhlu do boční sítě. V desáté minutě šli do překvapivého vedení hosté, Canizaresovi vypadl z ruky míč po vysokém centru jednoho z hráčů Valladolidu, míč se dostal ke Komemu, který v klidu doklepl míč do prázdné branky – 1:0. Ve 24. minutě srovnali Valencijští krok, Arizmendi z dvaceti metrů vystřelil k pravé tyči, pozemní střelu vyrazil brankář Butelle jen před sebe a u míče byl jako první Morientes, jenž vyrovnal na – 1:1. Poté mohli jít domácí do vedení, ovšem Barajova hlavička po centru Joaquina skončila metr vedle branky.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, zejména Sisi dělal na pravé straně hřiště problémy Morettimu. Nováček soutěže si však z územní převahy nedokázal vytvořit žádnou vážnější šanci a tak zahrozili domácí. Po rohovém kopu Joaquina se dostal k míči Baraja, tečovanou střelu zkušeného záložníka Valencie výborně chytil Butelle. Dvacet minut před koncem měl obrovskou šanci Valladolid, na levé straně se uvolnil agilní Sisi, na jehož centr si naběhl Llorente, který v akrobatické pozici střílel těsně pod břevno, tentokráte však Caniazares svůj tým výborným zákrokem podržel. Deset minut poté to byl znovu Llorente, který mohl rozhodnout, to by však musel fotbalista Valladolidu trefit z hranice vápna branku. A jak se říká ”nedáš, dostaneš”. Minutu před koncem základní hrací doby vystřelil z pětadvaceti metrů David Silva, střelu talentovaného fotbalisty tečoval jeden z obránců hostujícího celku tak nešťastně, že skončila za zádami bezmocného Butelleho a Valencie tak získala trochu nezaslouženě tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Canizares ...

Reagovat
HOST*Lucas

Ale hlavne ze sou 3body

VALENCIA

Reagovat
-Kopy-

vubec, škoda že jsme neprohráli když jsme byli horší

Flores VEN

Reagovat
HOST*El Cazador

Sakra, co to s nima je? Nechápu! Tohle měla bejt sezóna jak prase a místo toho nejdřív rupnou a pak sou trapný. No snad se to srovná, jinak by to bylo v ku... Snad to bude za něco stát v tej Lize mistrů a taky už by to chtělo aby se chytil i ten Villa a bude zas dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele