2. kolo
02.09.2007 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Valencia CF 1:2

Valencia splnila roli favorita a odvezla si z Estadia de los Juegos Mediterráneos povinné tři body. "Netopýři" tak vylepšili dojem ze svého prvního vystoupení v této sezoně, kdy na domácím stadionu prohráli vysoko 0:3 s Villarrealem. Naopak Almería nepotvrdila svůj úvodní výkon z La Coruňi.

Trenér Quique Sanchez Flores v utkání poprvé představil některé letní posily – od začátku hráli Caneira, Alexis a Mata, v závěru utkání potom debutovali i Arizmendi a Fernandez. V prvním poločase si nevypracovalo žádné z mužstev gólovou šanci, ovšem hned na začátku druhého poločasu se po přihrávce Rubena Baraji prosadil přesnou střelou k tyči Fernando Morientes – 1:0. Domácím se však v 63. minutě podařilo vyrovnat, tak jako v prvním utkání s Deporem se prosadil domácí útočník Álvaro Negredo Sánchez, jenž si naběhl na přihrávku Corona a zavěsil do Canizaresovi sítě – 1:1. Deset minut před koncem rozhodl o první výhře Valencie v sezoně Emiliano Moretti, krajní obránce si počkal na zádní tyči na přímý kop, který prodloužil Arizmendi a italský hráč už měl snadnou práci...

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojdme Vale

!!!Do toho!!!

1:2

Reagovat
HOST*

gg valca gg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele