2. kolo
01.09.2007 22:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Racing Santander 1:1

Zaragoza na domácím stadionu jen remizovala s Racingem, který si znovu připsal bod proti silnému soupeři. Domácímu Realu chybí hodně do té Zaragozy, na kterou si zvykli fanoušci minulou sezonu, Racing naznačuje, že i v této sezoně by nemusel bojovat na chvostu tabulky.

V prvním poločase neviděli fanoušci na stadionu La Romareda moc dobrý fotbal, oba týmy často kazily na pohled jednoduché přihrávky a tempo bylo pramalé. Úvodní střela a také šance přišla na řadu už ve čtvrté minutě, kdy Oliveira orazítkoval břevno hostující branky. V patnácté minutě po přihrávce Munitise střílel těsně mimo Balado. Po půl hodině hry mířil z velkého úhlu těsně vedle Pinillos. O chvíli později krásně točil míč levačkou do šibenice D´Alessandro, ke smutku domácích fanoušků skončila povedená střela z dvaceti metrů pár centimetrů vedle levé tyče. Ve 36. minutě střílel pohotově kanonýr Diego Milito, Tono si s jeho střelou poradil. V závěru poločasu potom pálil vedle Jorge Lopéz.

V úvodu druhého dějství byl aktivnější Racing a v 55. minutě šel překvapivě, ale zaslouženě do vedení, odražený balon z rohového kopu dolétl k Serranovi, který z voleje trefil přesně k pravé tyči – 0:1. Domácí vyrovnali hned o tři minuté později, ovšem radost Diega Milita zastavil praporek asistenta rozhodčího. Argentinský útočník se dostal do další příležitosti hned minutu po svém neuznaném gólu, tentokráte však nemířil přesně. Po hodině hry hlavičkoval po přihrávce D´Alessandra kdo jiný než Diego Milito, Tono výborným reflexem vyrazil pěkně umístěnou hlavičku na roh. V 75. minutě se Zaragoza konečně dočkala, na rohový kop D´Alessandra si naskočil stoper Ayala, jeden z obránců zablokoval hlavičku argentinského hráče jen k útočníkovi Oliveirovi, jenž snadno doklepl za záda bezmocného Tona – 1:1. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a tak si oba soupeři připsali do tabulky po bodu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele