3. kolo
16.09.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:0

Espanyol porazil brankou Jonathana ze závěru utkání Getafe, které hrálo od šedesáté minuty v deseti. Katalánci se dostali v tabulce na desáté místo, Madridští se krčí s jedním bodem na předposledním místě.

Jako první mohlo jít do vedení Getafe, Ikechukwu Uche se dostal za obranu Espanyolu, ovšem tváří v tvář Kamenimu neuspěl, kamerunský brankář předvedl perfektní zákrok. Další šanci hostů spálil po centru Pabla Hernandéze útočník Kepa Blaco. S přibývajícím časem převzal otěže zápasu Espanyol, Rierova střela se mezi tři tyče nevešla, Tamuda vychytal Abbondanzieri. Uzdravený kanonýr domácích, Tamudo, se dostal do další šance po půlhodině hry, ovšem Abbondanzieri byl znovu na místě. Na druhé straně zahrozil Casquero, Kameni se také vyznamenal. Na začátku druhého dějství kopal přímý kop Luis Garcia, výtečný Abbondanzieri si poradil. Po hodině hry šli hosté do deseti (potřetí ve třech odehraných zápasech), Esteban Granero viděl červenou kartu za ostrý faul na Luise Garcíu. Domácí využili přesilovku dvě minuty před koncem utkání, na Rierův centr si naběhl střídající Jonathan a zblízka překonal bezmocného Abbondanzieriho.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Alex

No konecne vitazstvo...aj ked len len....Tesim sa,ze Tamudo je spat....este nech sa uzdravia De La Pena a Rufete a uz to pojde....

Reagovat
HOST*"C"

ISERA ALGO MENOS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele