1. kolo
26.08.2007 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - CA Osasuna 0:0

Baskické derby na San Mamés skončilo bezbrankovou remízou. Nyní hráč Bilbaa David López hrál minulý rok ještě za Osasunu, debut v domácím drersu si ještě odbyli Iraizoz, Aitor Ocio či Koikili. Pamplona představila Héctora Fonta, Portilla a Pandianiho. Příště by mohlo dojít i na čerstvou posilu Jaroslava Plašila. Hosté zahrozili jako první, Juanfranův volej ale zlikvidoval Gorka Iraizoz. Athletic odpověděl šancí Exposita, jeho centr směřoval do branky, ale Ricardo jej vytáhl. Pak se ale hra utápěla v osobních soubojích ve středu hřiště, další příležitosti nepřicházaly. Nějaké pološance pak spálil hostující Héctor Font. V nastaveném čase byl vyloučen domácí Aitor Ocio.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Simfe

Osasuna uhraje v Bilbau aslepson remku. Kazdopadne GL

Reagovat
HOST*cepickal

nevíte,někdo jaké národnosti jsou letní posily athletica?jsou to všechno baskové nebo už tato tradice padla a berou i španěly?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele