17. kolo
07.01.2007 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Valencia CF 0:1

Valencia vyhrála v derby na Villarrealu, celkem již počtvrté v řadě. Domácím chyběl zraněný Riquelme, zato poprvé nasadili Matíase Fernandeze. Hostům chyběl lehce zraněný Vicente. Zápas nebyl příliš líbivý, vyhrál šťastnější tým. Jako první provětral Caňizarese v brance hostí Forlán. Valencia odpověděla akcí po levé straně, Silva krásně vysunul Villu, ten loboval Barbossu, ale Fuentes stačil míč, který by stejně směřoval mimo, zakopnout. Nad pálil i domácí Franco, zraněného Peňu nahradil Cygan. Poslední akci první půle rozjel Villa, Barbossa skočil pod nohy Silvovi a Angulo střílel z voleje nad.

V druhé půli nejprve Caňizares vychytal další šanci Franca, na druhé straně si málem srazil centr Miguela do vlastní branky Josemi, po přihrávce Silvy zakončoval Villa, ale míč si pohlídal Barbossa. Zápas ožil, další šanci Villy zblokoval Cygan. Domácí Forlán střílel do postranní sítě, Senna z trestného kopu nad. Velkou šanci měl pak Matías Fernandez, ale trefil jen tyč Caňizaresovy branky. Na plac šel Joaquín. Jediná branka padla po rohu Villy, Baraja hlavou přistrčil míč k Angulovi a ten nadvakrát překonal bezmocného Barbossu. V závěru se dostal na hřiště i uzdravený hráč Che Marchena.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
HOST*Pajec

Souhlas...dal bych 0:2! Val je totiž zpátky ve formě, kterou měla v úvodních kolech. AMUNT VAL

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*-Kopy-

Do nedělního zápasu s Villarrealem, zbývají už jenom 3 dni. Proto přinášíme aktuální informace o našem protivníkovy. Deník Marca hovoří o hodně zraněných hráčích Zlaté ponorky. Včera se zranil Fuentes a rozšířil tak záznam hráčů, kteří asi nenastoupí do zapasu : Jose Mari, Tachinardi a Jose Enrique. Na dnešním tréninku se navíc zranil i tvůrce hry, Riquelme a je otázka zda se uzdraví na zápas proti Valencii. Dnes dělal silové cviky a trénoval individuálně.

Reagovat
Xavi

Ti smajlíci tam vypadají dost škodolibě.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Taky jsou...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Villarreal musí prohrat prostě! Nikomu zraneni nepreju, ale co jïch mame letos mi to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Matias nemusi byt v buducnu vobec zlym hracom.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

výbornej

Reagovat
HOST*kobli

proc jako sedi juaquin porad na stridacce tj trosku dmnce ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele