19. kolo
20.01.2007 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Sevilla FC 0:0

Sevilla v novém roce nevyhrála ani na třetí pokus. Remízou na El Madrigal ztratila svůj dosavadní náskok před pronásledovateli a přepustila první místo Barceloně, která má lepší skóre a ještě středeční zápas s Betisem k dobru.

Jako první se do šance dostal Dieogo Forlán, ideální chvíli ke vstřelení gólu však promeškal. Další dvě šance Uruguayce pohodlně zlikvidoval gólman Palop. Další nebezpečnou šanci zaznamenala Sevilla, Alvesův volný kop přistál na hlavě Chevantona, ale útočník hlavičkoval nepřesně. Chvíli před koncem prvního poločasu ztratil domácí Josico míč a Renato se dostal snadno ke střele, Viera si ale s jeho pokusem poradil.

Největší šanci utkání měl po přestávce Kanoute, jeho střela však skončila mimo. Poslední příležitost měl ze standardní situace Forlán, jeho nádherný pokus kryl Palop. Tuhý boj mezi oběma soupeři nepřinášel moc pěkných fotbalových chvil, zato žlutých karet ano, rozhodčí Iturralde Gonzales jich rozdal celkem deset. Villarreal byl v tomto utkání lepším týmem, favorizovaná Sevilla nakonec mohla být s bodem spokojena.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat
Shevchenko

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele