27. kolo
18.03.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Real Sociedad 1:1

San Sebastian sice remizoval ve Villarrealu, ale zůstává poslední a prakticky bez naděje na záchranu v první lize. Zápas začal ve vlažném tempu, první šance přišla až po 20 minutách hry. Zdálky napřáhl hostující Kovačevič a práci měl gólman Viera. Na druhé straně střílel z krje pokutového území Forlán a zákrok si na druhé straně připsal i Riesgo. I druhé měření sil, těchto dvou skončilo beze změny skóre. Více práce měl Viera, když musel řešit další dva pokusy Savia, ten druhý byl z voleje a skončil za gólmanovými zády.

Po změně stran Villarreal svého soupeře přitlačil. Forlán ještě střílel zkraje pokutového území vedle, to po rohu Matíase Fernandeze se hlavičkou prosadil Josico a bylo vyrovnáno. Vědět o sobě dali i hosté, Viera likvidoval pokus Mikela Alonsa i střelu Herrery. V 76. minutě hlavičkoval vedle domácí Fuentes. Za velkého aplausu se na hřišti v žlutém dresu poprvé objevil Robert Pires. Pak byl za zákrok na Garrida vyloučen domácí Cani, ale závěr patřil ponorkám. Ale Giullermo Franco zakončoval dvakrát mimo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele