24. kolo
25.02.2007 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - RCD Mallorca 2:1

Villarreal zdolal Mallorku až v nastaveném čase, kdy vstřelil vítězný gól stoper Fabricio Fuentes. Lépe ale začali hosté. Ibagaza se uvolnil, ale jeho centr si schoval do náručí Barbossa. Domácí odpověděli možností Forlána, který opět dostal příležitost v základní sestavě, ale těsně minul pravou tyč. Špatně Uruguayec zamířil i po centru Javi Venty. Střelu Senny pak zlikvidoval gólman Prats. Následovaly okamžiky pro hosty, pokus Ibagazy byl odvrácen, Jankovičova střela pravačkou šla nad břevno. Do vedení šla Mallorka po rohu Ibagazy. Na centr vyběhl Barbossa pozdě a Pereyra už měl hlavou snadnou pozici. Pak přišly chvilky domácího forwarda Tomassona. Nejprve ale poslal centr Senny vedle, po perfektní akci Matíase Fernandéze už snadno doklepl do poloprázdné branky.

Do druhé půle nahradil zraněného domácího gólmana Barbossu Viera, v dresu hostí zase Jordi zraněného střelce gólu Pereyru. Strhnout vedení znovu na stranu hostí mohl Jonás. Více se ale do útoku tlačili domácí. Prats si poradil se střelou Forlána, další Forlánovu střelu zblokoval Nunes, Tomasson zamířil mimo. V samotném závěru nejrpve Prats skvěle chytil obrovskou šanci Venty. Z následného rohu se míč odrazil k volnému Fuentesovi a ten vystřelil zblízka domácím vítězství.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele