7. kolo
21.10.2006 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Levante UD 1:1

Villarreal utrpěl další ztrátu, doma jen remizoval s Levante. V castellónském derby hrál Riquelme stý zápas za Villarreal. Lépe začali hosté, ale nad branku střílel Meyong Zé. Stejně se vedlo o tři minuty později i domácímu José Marimu. O velkou šanci přišli Levante, když Meyong Zé jen těsně minul skákávý centr ze strany. Villarrreal odpověděl pasem Riquelmeho, který šikovně tečoval Cygan, ale José Mari opět jen nad. Krátce po změně stran šlo Levante do vedení. Trestný kop Kapa Viera jen vyrazil a do branky míč dopravil Camacho. Ten samý hráč mohl zvýšit, ale Viera vytěsnil jeho ránu na roh. Po hodině hry vyrovnal Jonathan. Narazil si s Marcosem a přízemní střelou překonal Molinu. O minutu později otřásl Riquelme hlavičkou břevnem. Velkou šanci měli ještě i hosté, ale Kapo trefil břevno.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele