30. kolo
15.04.2007 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 2:0

Valencia porazila ve šlágru kola Sevillu a vrátila se zpět na čtvrtou příčku tabulky, navíc stáhla náskok třetího Realu na jediný bod. Sevilla i nadále zůstává druhá, ovšem značně si komplikuje svoji pozici v boji o titul, svěřenci Juande Ramose nevyhráli již třetí utkání v řadě, Che si naopak vylepšili reputaci po prohře Athelticem.

Jako první mířil mezi tři tyče v deváté minutě Maresca, Canizares si z jeho střelou poradil. Po necelé půlhodině hry se měnilo poprvé skóre, Marchena přihrál do běhu Villovi a španělský reprezentant v těžké pozici lehkým obloučkem přehodil Cobena. O rychlou odpověď se pokoušel Navas, který střílel ze střední vzdálenosti a Canizares si i tentokráte poradil. V 33. minutě pronikl ve vápně Navas a Miguelovi nezbývalo nic jiného, než zatáhnout za záchranou brzdu. Kopala se penalta, míč si postavil Maresca, Canizares však výborně vytáhl jeho střelu na tyč a poté už domácí hráči odkopli míč. Poslední šanci měli domácí po rohu, na který si naběhl Ayala, sklepl na Villu, avšak Cobeno byl u míče dříve.

Druhé dějství začala výborně Valencie. Joaquin poslal výbornou přihrávku do běhu dnes velice aktivnímu Villovi, kterého uvnitř pokutového území sestřelil Hinkel. Německý hráč dostal za svůj faul červenou kartu a Villa narozdíl od Maresky penaltu s klidem proměnil - 2:0. Aktivně si na pravé straně počínal Joaquin, posílal do pokutového území nespočet centrů, ty však ke gólu nevedly. Sevilla byla v deseti hráčích bezzubá a zápas se víceméně poslední půlhodinu dohrával. V závěru ještě neproměnili své příležitosti Morientes a Villa, to ovšem nezměnilo nic na tom, že si Netopýři z dnešního důležitého zápasu odnesli tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

1:0

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
HOST*Tonda

0:0

Reagovat
HOST*toma

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl Ocio třídat BRANKÁŘE Cobeňa?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele