38. kolo
17.06.2007 17:00 CET
3 : 3
(2:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Sociedad 3:3

Sociedad jen remizoval s Valencii a definitivně si podepsal ortel, který zní: sestup do Segunda Division. Hostům by k záchraně v lize nestačil ani plný bodový zisk na Mestalle, neboť konkurent v boji o záchranu Betis vyhrál v Santanderu.

Hosté do utkání vstoupili výtečně, již ve třetí minutě otevřel skóre přesnou střelou Garitino. Ovšem domácí nemuseli dlouho marnit, v šesté minutě si pohrál s obránci David Villa a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1. V desáté minutě nasměroval Jorge Lopez mimo svůj dalekonosný pokus. V 18. minutě po přihrávce Villy do pokutového území si nešťastně srazil balon do vlastní sítě Víctor López a Valencia šla do vedení. V 36. minutě přihrál Kovačevič do běhu Diazovi de Cerio, který se obtočil okolo obránce a pravačkou mířil přesně – 2:2. Druhý poločas nenaskytl mnoho šancí, San Sebastian se snažil ale proti dobře bránící Valencii se nemohl prosadit. V 82. minutě se na hranici vápna zmocnil míče Villa, španělský kanonýr vystřelil do chumlu hráčů, v něm škrtl míč o Daniela Estrada a zapadl do sítě. Valencia měla vítězství na dosah, ovšem v nastaveném čase si vstřelil vlastní gól Emiliano Moretti a utkání skončilo remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

omg

Reagovat
HOST*

achh ta nasa Valca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele