11. kolo
18.11.2006 22:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 3:0

Valencia utrpěla další těžké ztráty. Třígólový výprask v Seville ale nemrzí tolik jako těžké zranění Edua, který byl jedním z nejlepších hráčů tohoto ročníku La Ligy. Pro zranění kotníku nedohrál ani Villa. Domácímu celku chyběl jen zraněný Jesús Navas, do branky se postavil bývalý hráč Che Palop. Valencia opět sestavu lepila, hráli mladíci Cerra a Pallardó. Zápas ovlivnilo brzké vyloučení Silvy.

Začátek zápasu se nesl ve znamení tvrdých osobních soubojů Daniela Alvese a Silvy, žlutou kartu ale viděl jen Silva. Zpětnou přihrávku domácího Davida na Palopa pak málem dostihl Morientes. Sevillští zahrozili z trestného kopu a tvrdá hra na obou stranách vyvrcholila vyloučením Silvy, který si pomohl loktem v souboji s Alvesem. Následný trestný kop zahrál Escudé, Caňizares trochu zaváhal a balon se o jeho nohu otřel při cestě do sítě. Sevilla vedla. Pak centroval domácí Alves, Kanouté hlavičkoval a Caňizares skvělým zákrokem míč vyrazil. V další šanci Sevilly mířil vedle Adriano. Domácí byli lepší, do poločasu mohl zvýšit Kanouté, v obou případech ale napálil míč zbrkle mimo.

Do druhé půle vletěli netopýři s elánem, Villův volej s námahou řešil Palop. Pak Caňizares neuspěl, když si šel pro vysoký míč, Kanouté střílel z voleje, ale opět nepřesně. Druhý gól domácích přišel z přesné přihrávky Alvese, který nabil do šance Fabianovi a ten se před Caňizaresem nemýlil. Kanouté byl hodně aktivní, ale i v další šanci skvělého gólmana hostí nepřekonal. Reprezentant Mali se ale přece jen dočkal, zpracoval si míč na prsou a upravil na tříbrankový rozdíl. Che si vypili kalich hořkosti až do dna, ze hřiště odkulhal Villa, střídající Edu byl odnesen. Snížit mohl v závěru Morientes, ale Palop jeho hlavičku kryl.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (20)

Přidat komentář
Xavi

Doufám, že to nebude taktická bitva, ale že se oba soupeři do sebe pořádně pustí. Valencii by se mohli vrátit nějací hráči.

Reagovat
HOST*PUYOL

Pasovala by nam remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Michael Ballack

nevim no ale Kapo hraje v Levante

Reagovat
Shevchenko

Já jsem kokot Místo Kapo samozřejmě KEPA

Reagovat
Pharrell

1:0(Kanouté)

Reagovat
Pharrell

nn, co to placam za blbost 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tady remízka, Barca rupne na Mallorce a ...

Reagovat
HOST*

už by se kluci mohli vzpamatovat. mají hromadu zraněných hráčů a to dávám za vinu trenéru Floresovi. Není možné aby se v každém zápase někdo zranil, takže padá vina na trenérovy tréninky. Hra je taky velice slabá takže sem zvědavý co s tím budou dál dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

flores je strakoidní trenér, zburcoval malé getafe, ale na velký klub nemá

Reagovat
Kily

když k nám přišel, tak jsem mu docela věřil, teď bych ale byl spíš pro odvolání - hra tragická, nejspíš i špatná volba tréninků... dost možná se to ale ještě na chvíli svede na smůlu ohledně zranění a poukáže se na fakt, že v lize mistrů to jde, teď mě tak napadá, kdo by mohl jít za něj?

Reagovat
VicenteRodriguez

něco se říkalo O Lippim tady na eurofotbale ... byl bych spíš pro nějakýho španělskýho kouče :)

Reagovat
VicenteRodriguez

No aspoň, že už hrál Vicente ,doufám, že už Flores půjde, páš s Carbonim to nedělá mooc dobře tenhle debakl nám snad pomůže otevřít oči, Villu a Joaquina zase střídal a zase tam nezkusil dát Tavana... ještě pár zápasů a Flores končí, pokud už nepůjde teď ...

Reagovat
HOST*antivicenterodriguez

Flores tam snad bude do konce sezony, stejne by k vam zadnej dobrej trener nechtel... a Flores dela svou praci jak nejlip umi, jen hraci jsou lini a malo bojuji... ale jen tak hrajte dal, to je na co mate... Vicente sice hral, ale koukam ze vam moc nepomohl

Reagovat
VicenteRodriguez

ukážeme všem jak sme velkej tým, velký týmy se vyhrabou z krize a my jsme velkej tým , v LM postup jistej, ještě se vzpamotovat v nejlepší lize světa :)

Reagovat
HOST*antivicenterodriguez

jsem nevedel ze valencie hraje v Premier League... protoze nejlepsi liga je bez debat anglicka

Reagovat
VicenteRodriguez

nejtvrdší určitě, nejrychlejší možná, ale nejvíc koukatelná je španělská

Reagovat
HOST*

halvne real co,?

Reagovat
HOST*antimadrista

Ta Valencia to pěkně sere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele