21. kolo
04.02.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Sociedad 0:0

Sevilla své šance jen spalovala a tak doma jen remizovala v bezbrankovém zápase se San Sebastianem. Do základní sestavy se po trestu vráti Luis Fabiano, pro zranění ale chyběl 16gólový Kanouté. Hosté představili nového záložníka Elustonda. První šanci Sevilly měl z trestného kopu Daniel Alves, ale Bravo jeho pokus vyrazil. Ze stejné situace testoval Palopovy rukavice právě hostující Elustondo. Po čtvrthodině vyrazil Bravo na roh křížnou střelu domácího Martího, těsně vedle levé tyče zamířil Renato, Keržakov pálil nad. PO centru Adriana pak Keržakov hlavičkoval do břevna. Baskové odpověděli po rohu Savia, kdy nepřesně hlavičkoval Xabi Prieto. Více právě z obou gólmanů měl hostující Bravo, ale poradil si jak s hlavičkou Javiho Navarra, tak střelu Alvese.

Po přestávce si hostující gólman poradil s nebezpečným pokusem Fabiana, Duda pálil nad. Na druhé straně rozehrál trestný kop Xabi Prieto, ale Kovačevič hlavičkoval jen do míst kde stál Palop. Tlak domácích kýžené ovoce nepřinesl, neuspěli Dudovy pokusy zdálky, ani nepřesná hlavička Javiho Navarra. San Sebastian ještě zahrozil hlavičkou Kovačeviče a střelou Aranbura vedle. V nastaveném čase byl vyloučen domácí Duda.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*sweet

Tak tady je jasný faforit Sevilla.Ale san sebastian je potrápí.

3:2

Reagovat
Xavi

SS je na tom špatně. Pokud Sevilla nevystresne tak jak třeba s Mallorcou, což fakt nepředpokládám, tak tam nevidím problém.

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
HOST*Parker

V zápase s Levante Sevilla prolomila střeleckou smůlu. Pokud štěstí v koncovce vydrží nebu žádný problém. 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele