3. kolo
17.09.2006 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Sevilla FC - Real Betis 3:2

Sevillské derby skončilo výhrou domácích FC, diváci viděli pět branek. Za FC se trefil dvakrát Kanouté, skóre otáčel Sobis, pět minut před koncem strhl výhru na stranu domácích Renato. Betis zahrozil první, ale Nano hlavičkoval mimo branku, stejně se vedlo i střeleckému pokusu Maldonada. Na druhé straně hlavičkoval po Renatově rohu nepřesně i Kepa. Po 25 minutách šla Sevilla do vedení. Úspěšným střelcem byl Kanouté. Další šanci hráče FC Kepy zmařil gólman Doblas. Betis odpověděl pokusem Rivery, při kterém zasahoval Palop, střelou zblízka vyrovnával těsně před půlí Sobis. Hosté byli na koni, těsně vedle šel trestný kop Rivery, sedm minut po přestávce se v pokutovém území nejlépe zorientoval Sobis a zařídil Betisu vedení. Netrvalo ale dlouho a Kanouté opět vyrovnal. Reprezentant Mali mohl dosáhnout hattricku, ale v další šanci hlavičkoval nad, nepřesný byl i pokus Jesúse Navase. Branku minul zdálky i Duda, další šance FC už ale skončila gólem, když se z kraje pokutového území trefil Renato.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (3)

Přidat komentář
Marv

1:1 ) Chevanton-Odonkor (

Reagovat
Shevchenko

4:2 (Kanouté,Adriano,Kepa,Fabiano-Vogel,Sobis)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 kanoute, Chevanton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele