1. kolo
29.08.2006 21:00 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

Sevilla FC - Levante UD 4:0

Sevilla si snadno poradila s Levante, hattrickem se blýskl mladý útočník Kepa Blanco. Domácí byli jasně lepší, hodně jim pomohl rychlý gól Kanoutého. Útočníci Sevilly Fabiano a Chevanton byli zraněni, jejich spoluhráči je ale zastoupili beze zbytku. Kanouté mohl brzo zvýšit, ale tentokrát namířil vysoko nad. Po necelé půlhodině si na centr Daniela Alvese naběhl Kepa a pohodlně přidal druhý gól. O čtyři minuty později Kepa vypálil pro změnu těsně vedle léve tyče. Druhá půle nabídla podobný obrázek. Brzo padl třetí gól, Kepa ho vstřelil pěkným volejem levačkou. Cavallero v brance hostí byl bezmocný. Další možnosti aktivní Kepa nevyužil, jeho kolega Puerta pálil těsně nad břevno. Levante dohrávali bez vyloučeného Courtoise, za celý zápas si nevytvořili vážnější šanci. Dvě minuty před koncem dokonal skóre po přihrávce Kanoutého naposledy Kepa.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
Il Principino

1-0

Reagovat
HOST*

Proč tu není komentář. A kdy teda bude. Den pryč????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele