27. kolo
18.03.2007 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Celta Vigo 2:0

Sevilla porazila Celtu Vigo a drží krok s Barcou. Frederic Kanouté vstřelil svůj 19 gól v sezoně. Hosté dohrávali bez vyloučeného Canobbia a jsou jen dva body nad sestupovou zónou. Sevilla začala lépe, David střílel těsně vedle pravé tyče Pintovy svatyně. Domácí gólman Palop se zase zapotil, když likvidoval dělovku Baiana z úhlu. Z převahy sevillských pak střílel Martí a Pinto vytáhl míč nad břevno, Aitor Ocio pálil z trestného kopu těsně vedle. Velkou šanci zblízka měl Kanouté, ale zblokoval mu ji Gustavo López. Pinto pak vyrazil i šanci Keržakova a Celta tak přežila první půlku.

Krátce po změně stran se měnilo skóre. Jesús Navas zprava centroval a Gustavo López nešťastně zblokoval míč rukou. Míš si na značku pokutového kopu postavil Kanouté a s velkým přehledem poslal míč k tyči. Pinto zůstal stát. Po hodině hry se vytáhl náhradní domácí gólman Cobeňo, který vystřídal zraněnou jedničku Palopa. Canobbiův trestný kop byl zblokován, nejrychleji se zorientoval Nené, ale jeho střelu Cobeňo skvěle vytáhl nad břevno. Po zákroku na Navase pak byl Canobbio vyloučen a to byl konec nadějí hostí. Naopak dal po přihrávce Marescy druhý gól svého týmu Keržakov.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele