9. kolo
05.11.2006 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 2:0

Sevilla si poradila s Osasunou Pamplona a vévodí tabulce. První šanci měl domácí Daniel Alves a dobrý zákrok si připsal Ricardo. Na opačné straně vytěsnil mimo tyče Palop trestný kop Puňala. Ricardo byl i nadále v permanenci, neuspěli ale ani Kepa, Kanouté či Alves. Nad pak pálil hostující Juanlu. Domácí pokračovali v náporu, Ricardo skvěle zabránil hlavičce Kepy po centru Alvese. Poradil si i s Adrianovou a Alvesovou střelou zdálky i další hlavičkou Kepy. Kapituloval až z penalty pískané za faul Corralese na Renata. Šťastným střelcem byl Kanouté. Domácí gólman Palop pak vyrazil i další nebezpečný trestný kop Puňala, zasáhl i proti hlavičce Soldada. Šance spalovali především domácí, po centru Navase hlavičkoval nad Kanouté, trestný kop Navase kryl Ricardo, který skvěle zasáhl i proti hlavičce Maresky. Druhý gól přidal až v závěru po přihrávce Kanoutého levačkou Adriano. Domácí Renato pak ještě stihl trefit tyč, Navasův pokus ještě výborně chytil Ricardo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

11:9 lol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele