23. kolo
18.02.2007 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Sevilla FC - Atlético Madrid 3:1

Sevilla vyhrála veledůležitý zápas s Atléticem a bodově se dotáhla na vedoucí Barcu. Domácí museli hrát více než 45 minut o desíti, ale rychle vytvořený dvoubrankový náskok dokázali i tak udržet.

Hosté z Madridu byli hned od začátku pod tlakem. Prohrávat mohli již v desáté minutě, ale Luise Fabiana zastavil skvělým zákrokem Franco. Nicméně jen oddálil nevyhnutelné. O pět minut později už rozjetá Sevilla vedla. Na Alvésův pas za obranu si naběhl Kanouté a prostřelil hostujícího brankáře. 1:0. Uběhlo jen sedm minut a rozdíl už byl dvojnásobný. Jesús Navas našel ve vápně Daniela Alvése a ten střelou do levého dolního rohu brány prakticky rozhodl zápas. Světélko naděje pro Atlético zažehlo 10 minut před přestávkou, když byl za faul na Aguera vyloučen Marti. Kdo ale čekal zvrat ve vývoji skóre, nepochodil…

"Los Colchoneros" si nebyli schopni vytvořit prakticky žádnou větší šanci a když se měla pískat penalta za ruku Davida ve vápně, píšťalka zůstala němá. Neuspěl ani Torres se svým centrem, ani zblokované pokusy Maniche s Galletim. A tak Sevilla trestala. V třiasedmdesáté minutě se po rohovém kopu dostal k míči Kanouté a střelec jako on se většinou z podobných parket nemýlí. Zaznamenal tím již svůj osmnáctý gól v sezóně! Všem bylo jasné, že je o třech bodech jasno, ale Sergio Aguero dokázal vybojovat pro svůjtým alespoň penaltu, když byl sražen Aitor Ociem. K míči se postavil Fernando Torres, nicméně z gólu se radoval Pablo Ibaňez po té, co kapitána týmu vychytal Palop. Střetnutí tedy skončilo výsledkem 3:1 pro FC Sevillu, která je nyní druhá o skóre za Barcelonou, Atlético je páté se ztrátou tří bodů na Real Madrid.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

0:1

Reagovat
HOST*Parker

asi tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele