31. kolo
22.04.2007 19:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Athletic Bilbao 4:1

Sevilla porazilo vysoko Bilbao, všechny branky ale padaly až ve druhé půli. Domácí jsou druzí o bod za Barcelonou, Athletic jen dva body od sestupu. Sevillští mohli jít záhy do vedení, když centr Daniela Alvese hlavičkoval za Aranzubíu Poulsen, ale sudí Dánovi odpískal útočný faul. O dvě minuty později fauloval Yeste ve vápně Keržakova, ale ani penalta nestačila domácím na první gól. Luis Fabiano totiž trefil jen tyč. Hosté ožili, Etxeberría trefil v 11. minutě tyč Cobeňovi branky. Tempo hry pak upadlo, po centru Jesúse Navase střílel vedle Poulsen, do půle ještě zahrozil Fabiano, ale jeho pokus zablokoval Sarriegi. Zraněného gólman hostí Aranzubíu nahradil Lafuente.

Krátce v druhé půli si nejprve připsal proti Etxeberríovi dobrý zákrok Cobeňo, ale pak už přišly chvíle domácího celku. Po přihrávce Fabiana se nejprve trefil Keržakov, po trestném kopu Alvese zamířil hlavou jen nad Fabiano. Druhý gól byl poněkdu kuriozní, když z těžkého úhlu střílel Puerta, Lafuente byl nepřipraven a ostudně míč propustil do branky. Další gól mohl přidat Keržakov, úspěšný byl ale až 20 minut před koncem po centru agilního Fabiana Chevanton. Bilbao snížila po centru Iraoly, když hlavičkoval Yeste. Poslední slovo měl po přihrávce Alvese Fabiano, když i on ozdobil svůj výkon gólem.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
Shevchenko

Sevilla musí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele