33. kolo
06.05.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Racing Santander 0:0

Zaragoza v průměrném utkání jen remizovala s Racingem a v tomto kole ztratila další dva body na čtvrtou Valencii, která v sobotu porazila Deportivo. Racing se sice propadl na devátou příčku, ovšem za Getafe zaostává jenom o skóre.

Diváci na stadionu La Romareda se branky nedočkali, ačkoli šancí na změnu skóre bylo relativně dost. Jako první neuspěl hostující Colsa, který poslal svůj přímý kop těsně vedle. Ve dvacáté minutě zachránil domácí tým stoper Sergio, když nejdříve odstavil od míče Žigiče a poté si poradil i s dotírajícím Munitisem. Aktivnější Santander měl další šanci po třiceti minutách hry, kdy ze souhry Munitise a Žigiče mohl těžit Scaloni, ovšem v obrovské šanci záložník Racingu vyhořel a poslal svůj pokus mimo. První skutečnou příležitost měli domácí až po 33. minutých hry, D'Alessandro vysunul pěknou přihrávkou Dioga a holohlavý bek nasměroval svůj pokus jen do připravených rukavic brankáře Toňa. Po hodině hry našel Milito v pokutovém území Garcíu, který hlavičkoval mimo branku. A když a ani Pablo Aimar nenasměroval svůj pokus mezi tři tyče, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Radin

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele