2. kolo
10.09.2006 19:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Sevilla FC 1:3

Sevilla jen potvrzuje svůj vzestup, nyní vyhrála na San Sebastianu. Domácí se do svého soupeře obuli hned od začátku, ale míč skončil v opačné brance. Domácí obrana nedokázala odvrátit míč, toho se zmocnil Renato a propálil vše co mu stálo v cestě včetně gólmana Riesga. O chvilku později navíc mohl po pěkném průniku zvýšit Jesús Navas. Baskové se nedokázali dostat do šance, naopak na sklonku půle střílel vedle hostující Adriano. Po změně stran hlavičkoval trestný kop Aranbura domácí Labaka, Palop ale téměř jistý gól vytáhl na pouhý rohový kop. V 75. minutě naopak zvýšil nepokrytý Kanouté. Z trestného kopu navíc potřetí překonal Riesga Dragutinovič. Domácí Díaz de Cerio už stačil zblízka jen snížit.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
Marv

Chevanton 2

Reagovat
smazaný uživatel

Chevanton nehraje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele