22. kolo
10.02.2007 20:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - Real Madrid 1:2

Real Madrid protrhl sérií dvou porážek a zvítězil na hřišti San Sebastianu. Rozhodně však nepodal optimální výkon a cesta k vítězství byla dlouhá a trnitá.

Skóre se měnilo již po sedmi minutách, lehký centr vyrazil Casillas jen před sebe a záložník Mikel Aranburu hlavičkoval do prázdné brány - 1:0. Až ve 37. minutě přišla první střela Realu na bránu a hned z toho byl gól! Po faulu na Emersona si k přímému kopu postavil míč David Beckham a střelou pod padajícím gólmanem Bravem vyrovnal. O pět minut později po centru Geparda hlavičkoval mimo Darko Kovačevič. V prvním poločase byli nebezpečnější hosté, ale žádnou vetší šanci si nevytvořili.

Tři minuty po přestávce po další chybě gólmana, tentokráte Brava, který nevyběhl na centr Torrese, skóroval hlavičkující Ruud van Nistelrooy. Real Madrid se mohl pochlubit skvělou produktivitou, dvě střely jeho hráčů znamenaly stejný počet branek v baskické síti. Po této brance zatlačili domácí Real do defenzivy a vysílali na Casillase jednu střelu za druhou. Pokus Prieta v 62. minutě šel mimo, čtyři minuty nato vychytal skvěle Casillas Aranburua, krátce poté se domácí snažili vymodlit si penaltu, ale rozhodčí správně neodpískal a pernou desetiminutovku ukončil střelou Herrera, Casillas však znovu zasáhl.

Od 75. minuty byla hra až do konce velmi rozkouskovaná střídáními a také fauly, rozhodčí jich odpískal celkem 47, téměř dvě třetiny, 31, si jich na své konto připsali hráči "Bílého baletu". Trenér Bakero může být i přes prohru spokojený s předvedenou hrou a nasazením svého týmu. Pro Real to bylo šťastné vítězství, právě takové ale hráči z Madridu potřebovali.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (156)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
HOST*vazquez

Leda keď vy nevyhráte so Santanderom. Zabijeme dve muchy jednou ranou - 1. nezvýši sa odstup a 2. aj takýmto výsledkom sa Capello odpíše.

Reagovat
HOST*R9

To taky beru všema deseti!!!

Reagovat
HOST*hrubinho

1:0 kysliku

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
plechi

S Michelem nebo s Vicentem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, sezóna je rozbehnutá, ešte stále môžeme vyhrať dva tituly , takže bych vsadil na ostrieľaného Del Bosqueho. Real dokonale pozná, vidí do problému, otázka je, či by chcel on sám.

No a v lete by som spravil výber s tvrdými kritériami na nášho trénera a rozhodlo by sa, s kým pôjde Real ďalej. Pripomínam, že " kritériami ", nie " kritériom jedným " ako sa to riešilo naposledy. Jediné kritérium - nejaký titul - ktoré propaguje trojka Calderon, Srb a arogant vedie všetci vidíme kam.

Až ma tak napadá, že či je naozaj pravda, že Real už MUSÍ nejakú torfej vyhrať. Prečo by MUSEL? Ak by sme nevyhrali 4 roky nmiesto troch, aký je v tom veľký rozdiel? Teraz mi asi každý dá za pravdu, že viac jak vytrápené body čo postupne získávame, by každého potešil pekný futbal. Mňa rozhodne, pretože rok sedieť a trápiť sa pri telke s imaginárnou víziou . "vydrž, veď bude titul " - veď je kravina...

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

naposledy s Capellem.

Reagovat
HOST*FiliP

1.3

Reagovat
HOST*R9

Prosím jakákoliv prohra Realu

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

paradoxne by to zrejme bylo pro dobro Realu.

Reagovat
HOST*antimadrista

Teda já zírám My jsme před 5-6 lety měli taktéž krizi, ale nikdy jsem Barce nepřál jakoukoliv ztrátu bodů. Nenáviďte hráče nebo vedení, ale ztráta bodů jen poškudí klub jako takovej.

Reagovat
HOST*R9

"Nenávidíme"??? Kdo to tady říká???Já jen že každej musí vidět že to prostě s Capellem nepůjde, rád bych se mýlil ale nenávidět je trochu silný kafe...psal jsem že bych rád ztrátu protože se objevily spekulace z médií (mylné) že má Capello ultimátum a Calderón vyzval Mijatoviče aby kontaktoval Del Bosqueho, tak jsem si řekl ať radši prohrajou...nicméně to pak Mijatovič vyvrátil jak Vazquéz píše důvěrou v Capella...

Reagovat
HOST*vazquez

...alebo je to pravda a Mijatovič to len zaobalil, aby nebolo veľké haló. Je to veľká hra, žiadne slovo neplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mijatovič : " Capello si zaslúži našu dôveru ".

Tak teraz neviem, z koho si ten chlap robí srandu. Patrne nezaregistroval ani názor divákov na štadióne, keď už neregistruje názory obyčajných divákov v diskusiách v španielskych médiách, ani články odborníkov. nebudem spomínať názory niektorých hráčov tímu, hlavne skúsenejších, lebo tí mladší sú radi, že hrajú. Aj v tom je Capello majster - budete hrať, ale budete bez problémov, hoši.

Takže koho dôveru by si tak Capello asi mohol zaslúžiť.. Hm, no neviem, nič ma nenapadá...

Bude to len lacný trik asi. Nevyhrá ďalší zápas a Peďa s Calderonom ho odkopnú, aby zachránili svoje triká. Vidím to asi tak teraz.

Reagovat
HOST*sweet

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
HOST*-Kopy-

3:1

Reagovat
Marv

0:1 RAUL

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vazquez

Hm, som si to lepšie pozrel a vyšla mi otázka : je náhoda, že návrat Davida podporuje zrovna pätica Guti, Raul, Michel, Helguera a Iker, teda španielski " madridisti " ?

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná náhoda, vykopnul bych dva z nich, další dva na lavičku a bylo by. S trenérem opatrněji, sice nemáme takovou ztrátu jako loni, ale je to tím, že je to vyrovnanější a hraje blbě Barcelona, která, ač to nerad přiznávám, Rijkaarda ve sračkách podržela. My ten potenciál máme taky a až na CF posty pokryté, tady bude problém jinde a zrovna bych řekl, že v těch pěti výše jmenovaných, přičemž výkony si kecy mohou dovolit tak maximálně 1,5-2 hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že ten jeden čo by ostal je Iker

No, uvidíme, ja si myslím, že chyba je v tom, že proste neni správna atmosféra, zlý systém hry, a preto napádam trénera. Predsa nemohli zabudnúť hrať futbal.

Pripúšťam, že to môže byť aj tak, jak naznačuješ, ale sa mi to zdá menej reálne. Prečo by to robili? Veď oni hrávajú skoro pravidelne? Traja určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Rijkaard, nič si z toho nerob. Keby pre nich predtým dvakrát nevyhral titul, odkopli by ho. Ide o to, že ma teraz nenapadá nič zvláštne, čo pre nás zatiaľ urobil Fabio Capello.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šašek, a co sezńa 03/04? Tam na to mybl mnohem hůř a podrželi jsme ho, aniž by pro nsá cokoli vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu moc nevyskakuj, machre, jestli si si nevšimol, si na stránke madridskej, tak sa kroť Vy ste vtedy ani inú možnosť nemali, pretože vtedy ste si už ani nepamätali, čo to znamená niečo vyhrať, šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, to už neazchráníš, říkals, že by letěl, kdyby nic nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Z yardovho textu vyplynulo, že sa bavíme o období terajšom, aspoň tak som to pochopil, tak nechápem prečo sa smeješ jak idiot.

Ak som sa zmýlil, tak je to asi tým, že to nebolo zreteľnejšie popísané, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

No protože proto, že tvá teorie že by letěl je mimo, protoež byl úplně ve stejné sitauci, nevyhrál nic, jak jsi říkal a neletěl. Takže tolko. Jé tak to je něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé chytráku, to sa nedá porovnávať ale s nami jak to v príspevku naznačoval yarda. Pretože keby boli role vymenené , je to iný výsledok. My nemôžeme dávať trénerom nejaké veľké šance, jak ste to urobili vy, pretože jak si si ráčil všimnúť, moto nášho šéfstva je titul hneď a teraz. A keby dej pokračoval u vás bez toho, že by to Frankovi vyšlo, dostaneme sa k mojej vete : keby pre nich dva roky nič nevyhral, letí. Že vy máte trpezlivosť o trošku väčšiu je druhá vec, ale tiež nie nekonečnú.

Doktore, za čo vlastne máš ten titul?

Reagovat
smazaný uživatel

JAsně no, my jsme byli tehdy v úplně stejné situaci. Několikaroční krize, nový trenré, nový prezidnet, špatné výsledky, vlastně ještě horší. Ale podrželi jsme ho, i když nic nevyhrál, tím se JASNĚ ukazuje, že meleš nesmysly a mě to těší.

Reagovat
smazaný uživatel

No kto chce pochopí a ty asi nie. Ale keď ti to robí takú radosť...

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*vazquez

1. génius

2. kaká

3. cristiano ronaldo / nečistý tvorca, niekto k nemu do stredu /

A pedja makaj, nech to zase nepo.erieš.

Reagovat
HOST*genius

fakt bys mi dal přednost??

Reagovat
smazaný uživatel

yarda: Barcelona, která, ač to nerad přiznávám, Rijkaarda ve sračkách podržela.

Vazquez: Ešte Rijkaard, nič si z toho nerob. Keby pre nich predtým dvakrát nevyhral titul, odkopli by ho.

Reagovat
smazaný uživatel

A pointa je, že Kyslík v tom zase lieta. 5 takýchto smajlíkov, to je hotová tragédia, Kyslík má formu, treba sa skryť...

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale přijdeš mi hrozně směšný teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič si z toho nerob, v opačnom garde je to dlhodobé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pověz kdy jsem napsal takhle jasně ukazatelný nesmysl jako ty, pochybuju, že vůbec nějaký najdeš. Rijkaarda by nepdorželi, kdyby neměl tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nechceš aby sme tu teraz vymenovali všetky tvoje nezmysly. PJ tu niečo hovoril o tom, aby sme neviedli nekonečné diskusie...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný pokus, ale akortýá si ukázal, že nepoznáš jednotné číslo od množného. To jsou základy vazquezi, kdybych nevěděl, že jsi oficiálně dospělý, tak bych to teda přešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ja som ťa varoval.Ako prvý použijem tvoj najnovší s diskusie o reale ako najbohatšom klube.

Doktorov nezmysel č. 1 , dňa 8.2.2007, podvečer / / :

pre tých, čo to náhodou nečítali odcitujem tohto geniálneho doktora, nášho trvalého spoločníka na EF :

" Real Madrid je klub povrchní, bez charakteru, bez vnitřního kouzla, bez respektu k ostatným klubům a hráčům, je to spíše takové velké divadlo s nečistou historií a jeho fanoušsci jsou vesměs stejní"

Bravo Doktor. Takúto hovadinu vyprodukoval tvoj mozog. Každý jeden súdny, opakujem súdny človek , čo sleduje futbal, chápe postavenie a históriu nášho klubu, bez ohľadu na to , komu fandí. Ty asi nie, ale čo sme čakali...

To ti fakt vyšlo.

P.S. : Spolufanúškom Realu Madrid sa omlúvam, že som tento ... odcitoval na našej stránke.

Reagovat
smazaný uživatel

Te´d jsem anšel na jedné anglické stránce:

what else would you expect from a club with no morals? no integrity? who believes the football world is their oyster? look during their presidential elections? they think they can just select players and BAM the next day they'll join? oh, we want kaka, cristiano, ballack, adriano, fabregas, robben

Někteří soudní španělští fanoušci Realu tu historii taky "chápou", ale celkově jste arogantní, megalomanský a nečestný klub.

Podívej se na jednání o přestupu hráčů, Kaká například, Figo, porušující veškerá pravidla...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy, které jen dokazují tvoji eklektičnost v oboru zvaném historie, tj. vybereš si co se ti hodí, tedy etapy, v tvém případě zrovna Franca a Calderóna, zkusil by sis to říct třeba v době, kdy trénoval Del Bosque? Těžko, to jsi si zřejmě ještě házel korunou, jestli máš fandit Realu nebo Barceloně, co? Občas spojuješ běh historických událostí a běh sportovních událostí, které jsou z tohoto hlediska méně důležitější a ve tvé zaslepenosti ti unikají podstatné souvislosti, ale to je tvůj problém, aspoň pobavíš ostatní...

A ke jménu Figo dám jméno Gaspart, zkus si to přebrat...

A tvé vychvalované (a tajné) anglické zdroje nejsou zrovna bernou mincí...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Bosque byl jen trenér, prezident klubu byl Peréz a to bylo podobné. S Figem jednali, když už nás byly volby, nemohli jsme dělat nic, Figo totiž narozdíl od Rivalda nepočkal a odešel, dělat nešlo nic, takže to ti opět nevyšlo.

Prostě čestný klub se vším všudy, buďte na něj a na jeho historii hrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, kdyby bylo všechno v pořádku, Figo by zůstal a s přístupem vašeho tehdejšího vedení se mu vůbec nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo zůstal, vedení se tehdy teprve volilo, takže kecy máš leda ty, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa, ale teraz si strašne smiešny zase ty. Ty vieš veľké ho.no o mne a o tom, čo je súdnosť. Snáď si nemyslíš, že pristúpim na takýto štýl debaty, keď ty si niečo z histórie vytiahneš, prekrútiš, pospájaš a teraz ešte vo finále ohodnotíš nás tu , že nie sme súdni fandovia Realu, lebo nechceme túto tvoju teóriu odobrovať. Každý z nás , kto to sleduje a kto číta knihy, vie ako to bolo, ale len taký ignorant jak ty skáče z obyčajnej debaty skoro o ničom, ktorú sme viedli na 3 stránkach do takých vážnejších tém a ešte k tomu v štýle : ja tomu rozumiem a vy ste tí blbci.

Takže doktore dobrý pokus, ale buď trošku férový.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ses k tomu nevyjádřil a neřekl, jak to bylo ve skutečnosti s tím 11:1, proč asi? Tak řekni, jak jsem to překroutil? Je to v oficiálních statistikách, hráči Barcelny to popsali jasně, není to jak překrucovat, tak do toho, moc se těším na vysvětlení téhle situace nebo omluvu. I když myslím, že ty nemáš ani na jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nič nepochopil lebo si zaujatý . Tys nepochopil, že tu nejde o 1 alebo 2 príbehy s minulosti. Takto si to postavil v tejto diskusii len a len ty. Len a len ty si "zahodil " Real pre len a len tebou vybrané príbehy. História sa nedá posudzovať takto jednostranne ako to robíš ty. Na základe tebou vybraného príbehu sa takto vyjadríš o klube ako celku? K histórii treba mať úctu - len pre teba : to je také slovíčko, ktoré ty nepoznáš.

A keď to ani teraz nechápeš, tak ti to snáď dôjde na tomto príklade : to je jako by sme sa my dvaja stretli a ja poviem , že ty si k ničomu, lebo máš veľký nos. A to ani neviem, jaký ho máš.

A mimochodom, ešte som tu od nikoho z nás z Realu nečítal, že by chváli režim generála Franca, chytráku. A nabudúce , keď zapneš počítač, tak si spomeň, že ho nevyvinuli na to, aby sa tu niekto nad niekoho vyzdvihoval, jak to robíš ty. Je to trápne a nízke.

Reagovat
smazaný uživatel

K historii je třeba mtí úctu, s tím naprosto soihlasím. Ale k tom uje potřeba, abyste se té minulosti postavili čelem, abyste si uvědomili, že vychvalování mse tituly a podobně (jako to děláš nejraději ty) je ubohé a nerespektující věci, které se opravdu staly.

Já ty věci vytahovat nebudu, pokud je nebudeš vytahvoat ty a vězm, že pokud se oháníš tituly, tak tyto věci vytahuješ, protože tím a) popíráš co se stalo b) dáváš najevo, že je ti to jedno. Tak jak tak je to špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tituly z PMEZ a LM se klidně chlubit budu, chytráku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslel, to odpovídá, je jen otázka jestli a) nebo b).

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vlastně není o čem, takže b).

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to odůvodnit místo debilních smajlíků? Proč ne LM? Proč ne PMEZ s účastí Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Tři LM vám neberu, ty PMEZ ano.

Reagovat
HOST*vazquez

Treba ale povedať, že lepšie mužstvo vtedy v Európe aj tak nebolo jak naše, takže bych to tak neznehodnocoval tie tituly. Je vedľajšie , aká bola vtedy prestíž EPM lebo aj tak sme boli najlepší.

Reagovat
HOST*R9

Taky si myslím že tím "farnkismem" Kyslík docela znehodnocuje ty vynikající hráče co jsme měli...vím že by oponoval tím že znehodnocuje tituly co jsme získali ale tohle tvrzení pak chtě nechtě poškozuje ty hráče co tam hráli...

Reagovat
smazaný uživatel

No i kdyby, tak nejlepší nebylo náhodou, ono se to tehdejšímu režimu velmi hodilo... Já jako samozřejěm neříkám, ež jset nidky nezískali nmic čestně a že ti hráči nebyli dobří, ale přijde mi to, když to teda řeknu hodně mírné, od vás nefér, se tím tak ohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé teda nezobecňuj a zadruhé viz výše... Nebo žeby Francův vliv sahal až do Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

A ten "tak dobrý tým" vznikl zcela nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem teda úplne presne , o čo ti ide, ale keď ti tak hrozne vadí, aký je pomer trofejí doma, tak kľudne berme tie európske, jak ich spomenul yarda. Tam je ten pomer v hlavnej trofeji jasný a prečo by som ho nespomenul, keď sa bavím o svojom klube?

A druhá vec - tá podstatná : tie trofeje som nezískal ani ja, ani ty, ani nikto tu z nás / aspoň myslím /, tak sa láskavo druhýkrát pri debate neobúvaj do môjho alebo hocikoho iného charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte o jednu jedinou evropskou trofej více, nejseš moc informovaný... A vzpomínat bys je neměl, protože nebyly dosáhnut vždy čestným způsobem a já to vždy při této příležitosti řpipomenu, protože jak už jsi řekl, historii je třeba respektovat.

Reagovat
smazaný uživatel

K prvej vete : asi si si v mojom príspevku nevšimol slovo hlavnej

a k druhej : k tomu sa už nemienim vyjadrovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní trofej je co? Snd si nyslíš, že to v prvních letech mělo takovou váhu? Nebuď naivní...PVP kteér jsme vyhráli mají větší váhu než vašich prvních pět PMEZ. Tys tři LM samozřejěm jsou samozřejmě mnohem cenější než těch prvních pět, to nepopírám...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nemají s dřívejším režimem takovou spojitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, Vazquezi...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.as.com/ articulo/futbol/Milan/ pide/Diarra/Cannavaro/Robinho/ dinero/Kaka/ dasftb/20070209dasdaiftb_4/Tes/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto s kľudným svedomím. Síce ten Diarra, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Diarru dát nechceme...

S Robinhem bych se loučil nerad, ale pod Kaká by asi seděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho prišiel jako supertalent, možno ním aj naozaj je, ale Kaká je Kaká. Je to dilema, však Pedja s bossom sa s tým nejak " poperú "

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle Cannavaro + Emerson + 25?

Reagovat
HOST*

no Canavaro s Emersonem mají zatím zápornou hodnotu takže jim dáte 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se směješ jak ty sám, tak i já.

Reagovat
HOST*Real

Co se tam píše? Španělsky ještě tak dobře neumim.

Reagovat
RMCF

Jestli sem to ze Španělštiny pochopil, tak má být vyměněn za Diarru , Robinha a Cannavara? Odchod Robinha by mě docela štval i když teď nepodává žádné zazračné výkony tak věřím, že půjde hodně nahoru zvlášt kdyby hrál víc ve středu pole a né u lajny, Cannavaro by mě nemrzel a Diarry by byla taky velká škoda, zas aby sme někde zháněli DM na kterýho sme od Makeleleho tak dlouho čekali

Reagovat
HOST**nesta

len si ich nechajte....

Reagovat
HOST*sterda

Ale jo, pro AC by to fakt byla bombááá.

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

tohle bych nebral!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych nebral! Robinho musí v Realu zůstat! V Madridu také musí zůstat dva def. záložníci - Diarra a Gago. Cannavato sice nemá nejlepší období, ale KDYŽ se zvedne herní projev mužstva, půjde i on nahoru.

Na druhou stranu zase Kaká No, hlavně nevyměnit za Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

To, že ho nominoval, môže znamenať aj malý ústupok na ukľudnenie situácie, ale aj to, že Capello je teraz neistý a možno ho naozaj postaví. Aspoň z lavičky. Každopádne ide o kľúčový zápas.

Reagovat
Pharrell

meli bysme konecne vyhrat, protoze Real Sociedad taky nema nejak oslnivou formu_ 4 - 5 zapasu bez vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

španělštináři, znáte tenhle?

Sabes q robinho hace triatlon?

Ah si?

si, corre, hace bicicleta y al final NAda

Reagovat
smazaný uživatel

Žes to tam nedal v originální katalánštině, ty barcelonský patriote...

Reagovat
smazaný uživatel

To by ti ale asi vtip nevyšel, nedovedu si představit, že jestli dělá Robinho triatlon, co pak v současné době dělá Ronaldinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně je to velmi vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc lidí se tomu nesměje, tak aspoň, že se to snažíš dohnat ty...

Reagovat
smazaný uživatel

PRotože mco lidí neumí španělsky. Koneckonců je mi jedno, jestli se tomu směje jeden nebo deset lidí, vtipné to je a tvá reakce to potvrdila.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty anonymní smajlíky sis tam taky dal sám, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Navíc jsi nepoznal, že jsou nejspíše myšleny ironicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ya, tu último refugio, qué ma.ona.o eres!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

zatím dobrý, Bravo to bravurně vychytá

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš toho pitomce, co zavinil oba góly Realu?

Všichni hráči SS by si měli stoupnout do fronty a jeden po druhým by ho měli nakopat do prdele, idiota. Takový góly by chytil kdejakej dorostenec

Reagovat
smazaný uživatel

A sudí? Když nemá kuráž vyloučit goldejballa, tak ať na ten plac neleze. Takovej bodyček se dneska nevydí ani v hokeji a ten imbecil to nepískne ani jako faul ...

Ale co se vlastně rozčiluju, je to hnusnej protekční Madrid ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevIdí

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Bééé, bééé, oni nám zase ubližujou, bééé

Reagovat
HOST*R9

To už je fakt k smíchu...co to prosím tě meleš???

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro měl být dávno venku, řekni, že to není pravda? Rozhodčí to jasně viděl, je to k smíchu.

Reagovat
HOST*R9

Reagoval jsem na druhou část jeho příspěvku...jinak červená měla být i na druhé straně po zákroku na Diarru, jsem myslel že nemá nohu...jen nemůžu pochopit že si Fcb myslí jak podplácíme ale nevidí tragičnost sudího, kterej to mrví na strany obě...

Reagovat
HOST*R9

mimochodem Diarra 5 stehů...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jde spšíe o to, ž on ho nevyloučil ne proto, že by si toho nevšiml nebo tak, ale prostě proto, že to byl Cannavaro...

Reagovat
HOST*R9

Však tohle já jsem nezpochybňoval, tak to ve fotbale chodí...reagoval jsem jak už jsem napsal na něco úplně jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen že tady NIKDO z madristů to tady nebyl schopen napsat a ať si říkte co chcete, barcelonisté, když jim přijde, že se jim opravdu pomohlo, tak to přiznají...

Reagovat
HOST*R9

Tak já nevím já jsem tu za sebe a ne za nikoho jinýho, i když držím s Madridisty, ale já kousíček pod tvým příspěvkem jsem přiznal že včera trochu pomáhali, ovšem není to (jak tady Fcb dětinsky psal) uplácením, ale neschopností těch rozhodčích...každopádně zase tolik toho nepomohl, neříkám kdyby foukl vymyšlenou pentli jako vám předminulej týden, ale neudělil dvě červený který podle mě měly být obě...vše co tím chci říci je že vám připískavaj taky a ne málo a to že to vždycky přiznáte je snad vtip že ano???Fcbéčko tady prostě přiběhl s dvěma nesmyslnými příspěvky o zkorumpovaným Madridu a proto jsem se ohradil...to co tady teď řešíme už je typicky z cesty!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když si myslím,e že nám pomohl, tak to přiznáme, často si to nemyslíme, tak to logicky neřeknem. ale u vás je to tak, že pokud vám to vyloženě tady nedotlačíme, tak neřeknete ani slovo... A to je protě fakt.

Reagovat
HOST*R9

Tak to je jádro problému (myslím to subjektivně, nevím jak ostatní), ale já i přesto že to vím tak to tady nepíšu a raději se snažím zhodnotit zápas či reagovat na někoho, ale když pomáhá vám tak to zase necpu na zápasy Barci a nemelu že jste zkorumpovaní, protože jedinej důvod (doufám) proč to ti rozhodčí tak blbě pískaj je v samotné jejich kvalitě...to že španělští rozhodčí nemají bohužel dostačující kvality, pro tak velkou ligu jakou Primera Division je, je všeobecně známej fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je pravda, můžm udělat nějakou gentlemanskou dohou, i když to by se zas ztratilo to kouzlo...

Reagovat
HOST*R9

Však ty mě zase nasereš...

Reagovat
HOST*Real

"barcelonisté, když jim přijde, že se jim opravdu pomohlo, tak to přiznají"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se sem nepleť, nikdo na tebe není zvědavý.

Reagovat
HOST*R9

I když třeba včera víc pomáhal nám...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ted mu to nevyšlo, i když ten první gól asi neviděl

ale doposud to byl nejlepší gólman ligy

Reagovat
HOST*R9

Já nevím ale nám se zdálo že za ten druhej gól ani moc gólman nemohl, ta přihrávka od Torrese byla dobře načasovaná, on proti tomu centru správně vyběhl ale Ruud byl rychlejší....a ten první gól byla sice jeho chyba ale taky to nebylo nic jednoduchýho, pokud se na to podíváš ještě jednou tak uvidíš že gólman myslel že to bude myslím Ruud tečovat, chybělo mu jen málo a když to proletělo tak už nestačil zareagovat, káždopádně to bylo od Davida hodně chytrý...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tohle podepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

ee, ten druhej gól byla jasná chyba gólmana, páč když se podíváš na jeho pohyby, tak on prostě ani nevěděl, že na ten centr nejde sám. Vůbec o Rudlovi nevěděl. Kdyby jo, tak tam byl dřív a balon by vyboxoval.

A ten první? Jasně, že čekal teč, ale prostě primárním úkolem gómana je krejt centr, úkolem obránců je pokrejt tečující a dorážející útočníky, takže gólman nesplnil ten základ, co prostě musí udělat. Nehledě na to, že mu to šlo cca metr od něj. Tohle prostě musí mít.

Resume: oba góly jsou chybou gólmana: první cca z 80 %, druhej plnohodnotně ze 100 %

Reagovat
HOST*R9

Já neříkám že to nebyly chyby ale ne takový abys tady znehodnocoval jeho jméno kvůli tomuhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje proti beznadějně sestupujícímu San Sebastianu a k výhře ho musí dotlačit rozhodčí. Nemáte ani tu čest abyste se z toho zkusili vyhrabat sami.

Reagovat
HOST*

sklapni

Reagovat
HOST*merengues

To byl fakt hroznej pták, celej druhej poločas jsem na něho nadával (první jsem naštěstí neviděl).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ale hlavně těší to, že to fandové Madridu prostě nepřiznají. Když něco sudí připískne Barce, přiznáme to bez okolků. Ale charakteři z Madridu se smějou nebo z tebe dělaj debila. Jak typické ...

PS: Je vidět, že vrána k vráně sedá (bezcharakterní fandové si vždy najdou bezcharakterní klub)

Reagovat
smazaný uživatel

"přiznáme to bez okolků" To je kec jako věž FCBéčko, stačí jen zahledat v archívu...

Reagovat
HOST*merengues

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*R9

Nepils vcera???

Reagovat
HOST*merengues

spíš dneska

Reagovat
HOST*R9

Že by tak rychle zvládnul spravováka???

Reagovat
HOST*Real

"Když něco sudí připískne Barce, přiznáme to bez okolků" tohle je fakt síla .

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

někdo to archivujte, bude to super materiál pro vánoční shrnutí

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*

kyslik

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se optat, jak hrál Beckham? Bohužel jsem byl v době zápasu v práci A co Emerson? Kdyby bylo na mně, tak mu rovnou koupím letenku směr Turín.

Reagovat
HOST*vazquez

Celkovo bol náš výkon priemerný až slabší, tie kecy o rozhodcoch , čo sa tu vedú, trochu zavádzajú a nemôžeš si spraviť pravý obrázok. Zákrok Cannavara sa dal posúdiť ako faul a vylúčenie, ale tak isto ako súboj resp. stret dvoch hráčov, presne tak ako to posúdil viackrát podobné momenty rozhodca v zápase Premier league Chelsea - M´boro. Keďže už dlhšie hráme slabo, tak si vytvárame minimum šancí, a preto je dôležité mať hráča ako Beckham. Skrze štandardky a bojovnosť. A to presne splnil.

Emerson zapadol do celkového výkonu. Chyboval Casillas, naprosto neviditeľní boli Gago, Guti, Raul, veľa chýb spravil Ramos. Hrali sme dosť tvrdo.

Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc!

Teda dost jsi mě překvapil s tím Ramosem

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, takže chci důkazy, že připískávání Barce omlouvám. Smáli ste se, tak teď zahledejte. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem zapoměl připsat, že jako satisfakci nebudu požadovat žádné odškodné za ctiutrhání. Stačí mi omluva na titulní straně nějakýho celostátního deníku

Reagovat
smazaný uživatel

Velký hovno, příště prostě napiš singulár, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Real 53-69 Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Skandál, jasný vedoucí ACB ligy prohraje s nulama z osmého místa! Vidím v tom sabotáž ze strany trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Zničilo mi to tiket. Bola to tutovka. A že sa zrazu doktor zaujíma o basketbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš trošku neinformvoaný, už loni jsem tu mluvil o eurolize, i házené mimochodem. A k té tcvé "tutovce" to jsi teda znalec. Real unavený, na turnaji nejistý, Barca naopak svěží a suverénní s lepší vzájemnou bilancí a nové vychazející hvězdou... Nesázej podle kurzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Len nekecaj, dobre ťa tá výhra prekvapila, nezakrývaj to.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sebe soudím tebe, aneb madridská klasika.

Reagovat
HOST*vazquez

Šetri sa na víkend, zatiaľ je len pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

Z šestého místa. A prohrát s nulama (ještě k tomu takovo udrtkou, jak potvrdili lidé z Realu), to jste asi dobře v mínusu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele