31. kolo
21.04.2007 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:0

San Sebastian mohutně finišuje, tentokrát porazil Atlético Madrid a na nesestupové příčky ztrácí už jen tři body. Hosté ztratili v boji o LM. Na poslední chvíli se do sestavy týmu z hlavního města dostali Perea s Luccinem, naopak nové zranění vystavilo stopku Seitaridisovi, fit nebyl ani Maniche. Atlético na Estadio Anoeta nikdy nevyhrálo a tato prognóza se brzo začala naplňovat. V sedmé minutě se na levém křídle uvolnil Savio, odcentroval a Kovačevič zblízka hlavou otevřel skóre. O pět minut později rozhodil domácí obranu centr Gallettiho, Torres tam byl volný, ale z voleje těsně minul branku. San Sebastian mohl zvýšit, Díaz de Cerio zahrával trestný kop a Kovačevič trefil hlavou břevno.

Na druhé straně si Bravo porazil se střelou Aguera, který obral o míč Ansoteguiho, dorážka Aguera po dělovce Gabiho šla mimo. Nepřesně hlavičkoval po trestném kopu Díaz de Cerio, po půlhodině hry nebyl San Sebastianu uznán gól pro ofsajd. V druhé půli nedokázal centr Gallettiho usměrnit k vyrovnání Torres, šance Atlétika poznamenala 71. minuta, kdy byl za protesty vyloučen Luccin. Z tlaku střílel Gerardo, ale Franco byl připraven. Vyloučen byl i další Colchonero Eller, po akci Herrery pojistil výsledek z voleje Savio.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele