1. kolo
27.08.2006 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Villarreal CF 0:0

Šlágr kola mezi Realem Madrid a Villarrealem skončil bezbrankovou remízou. Pusinky nastoupily v očekávané sestavě bez Brazilců Cicinha a Robinha, když v útoku operovalo duo Van Nistelrooy s Raúlem a zleva je podporoval Cassano. Ve stoperské dvojici s Cannavarem nahradil distancovaného Ramose Raúl Bravo, střed zálohy hráli Diarra s Emersonem. Villarreal hrál bez zraněných Pirese a Gonzala, premiéru v La Lize si odbyl Somoza.

Lépe začal Villarreal, Javi Venta pronikl po pravé straně a střelu mu na poslední chvíly zablokoval Roberto Carlos. Pak vysunul pěknou akcí Raúl Salgada, ten nacentroval na Cassana, ale Ital hlavičkoval těsně vedle branky. Na druhé straně se urodil rychlý brejk dvojice Riquelme a Forlán, i tentokrát stihla domácí obrana střelu odvrátit. Tentokrát Nihatovu. Po necelé půlhodině po odvráceném trestném kopu Beckhama pálil Emerson z voleje, ale pozdravil jen diváky na tribuně. Na druhé straně si Casillas poradil se střelou Senny. Zbytek půle byl ve znamení nepřesných střel. Na domácí straně Beckhama a Nistelrooye, za hosty se netrefili Quique Alvarez či Cani. Marně se dožadoval penalty Diarra po skluzu Peňi.

Po změně stran se uvolnil pěkně Cassano, ale pak střílel jen do Viery. Dlouhým pasem vysunul Beckham Van Nistelrooye, ten sprintoval přes půlku hřiště, ale zakončil vedle branky. Hra pak upadla do průměry, oba celky dělaly příliš mnoho špatných přihrávek ve středu hřiště. Mimo střílel i Riquelme, dobrý průnik předvedl Robinho, ale nedokázal už před brankou najít žádného ze svých spoluhráčů. Ve skórování pak na poslední chvíli zabránil střídajícímu José Marimu Cannavaro. V poslední minutě byl José Mari v šanci znovu, ale trefil jen Casillasovy prsty. V nastavení ještě zkoušel Vieru propálit z trestného kopu Roberto Carlos, ale gólman Villarrealu byl na místě.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (309)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele