21. kolo
04.02.2007 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Madrid - Levante UD 0:1

Real Madrid neměl možnost oslavit svůj tisící zápas v Primera division, když doma ostudně prohrál s Levante. Jediný gól vstřelil z penalty Kapo. To podstatné se událo v desáté minutě hry. Kapo pronikl skvěle do vápna, přihrál Tomassimu, ale toho ještě stihl Diarra podrazit a hosté zahrávali pokutový kop. Míč si postavil Salva Ballesta a skóroval. O chvíly později si Diarra málem vystřelil odpustek, ale zamířil nad. Další nadějnou akci Realu zazdil špatnou přihrávkou Higuaín. Ještě do poločasu centroval Ramos, van Nistelrooy to zkusil z první, ale nad.

Do druhé půle přišel místo Reyese Robinho. Po chybě Helguery se ke střele dostal Kapo, ale Casillas ji vyrazil. Po zákroku Rubialese na van Nistelrooye se mohla kopat penalta, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Po přihrávce Gutiho neuspěl ve velké šanci proti Molinovi Raúl. Ten si poradil i s hlavičkou Diarry, na druhé straně zachránil Casillas před Ettienem. Zraněného Robinha nahradil Nieto a mohl dát gól. Van Nistelrooy přihrával a mladíček trefil břevno. Nad pálil hostující Camacho, nepřesní byli v dalších šancích i van Nistelrooy s Diarrou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (75)

Přidat komentář
plechi

0:1 a papa capello....

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Capella by ma potešil, ale pri 0:1 by to bol aj "odchod" majstrovského titulu. Za chvíľu sa do kádra Barcy vráti Eto´o potom Messi, navyše sa už rozohráva Ronaldinho, titul by bol opäť v prdeli, to už by sme nedobehli...

Reagovat
HOST*Real

No jestli tam zůstane Capello, tak ten titul bude tak jako tak v prdeli.

Reagovat
plechi

0:1 už je... sem zvědav na další vývoj...

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
HOST*sweet

0:1(jasná 2)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tak isto, ale len preto že som patriot. Možno sa už Ruud konečne trafí - ovšem keď sa dotkne aspoň raz lopty...

Reagovat
HOST*PUYOL

1:1

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Vítej Del Bosque! :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
HOST*Real

Del Bosque

Reagovat
HOST*R9

Diego Armando...

Reagovat
smazaný uživatel

Artut Antuňes Coimbra

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Straka

Reagovat
HOST*antimadrista

1:1

Reagovat
HOST*-Kopy-

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

S Gutim a bez Reyesa? Alebo dokonca ani Guti, ani Reyes? No, mám obavy, dúfam, že lekári zamakajú. Ešte že máme "len" Levante a to doma.

Reagovat
HOST*

Že by možná Beckham???

Reagovat
RMCF

Ten všech jeho kritikům v četně mně vytřel zrak kdyby udělal zápas...

Reagovat
RMCF

Ten by všem

Reagovat
smazaný uživatel

To nic neznamená, že hrajeme doma...

Perlička: Prý máme největší návštěvnost v La Lize... Nemá mít největší návštěvnost ten, kdo má největší stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
Xavi

Yardova kuchařka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všude... Holt věrnost je věrnost... Nebo si chtějí víc zapískat? Xavi, od tebe bych podobnou ubohost, na rozdíl od jiných, nečekal, měl jsem tě za informovanějšího...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nám to povie človek najpovolanejší...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
Pharrell

toto utkani musime zvladnout, minimalne 2:0

Reagovat
HOST*

Capello - neděkujem odejděte.

Reagovat
HOST*

Toho Robinha sem nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Real je ve sračkách. Na titul musíte zapomenout, tohle byla poslední záminka proto, abych vás v této sezoně odepsal. Neporazit osmnácté Levante, to snad hovoří za vše. Ostuda a bída.

3 2 1 smích.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vy jste je taky neporazili, takže ta výmluva je zrovna od tebe dost haluz .

Reagovat
smazaný uživatel

tipoval sem 0:3tak priste

Reagovat
HOST*tajo

pekna hanba .ten piskot je počut až cez Barcelonu až na Slovensko

Reagovat
HOST*R9

Dneska se mi stalo poprvé že jsem fandil jinýmu týmu než Realu, fakt jsem si nepřál aby vyrovnaly, raději ať se topí za tohle...jedinej okamžik co se mi ze zápasu líbil byl na konci transparent: "Calderón dimision"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme 5 bodů na titul. Kolik vy?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*antimadrista

Tak na Realu už byli vidět "bílý kapesníčky"

Reagovat
HOST*alegre

To je ale mančaft, co? Jsem opravdu moc a moc spokojen! Jen tak dál!

Reagovat
ronaldinho_10

Za tejden prej chtěj pomoc taky San Sebastianu aby se zachránili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa teda pridam.

Reagovat
HOST*-Kopy-

AJ JAAAAAAAA

Reagovat
HOST*

pořád si tu předhazujete nákupy různých jmen a je to furt dokolečka........ že na to máte nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Docela neuvěřitelný, co tady vidím, ale aspoň jsem si udělal obrázek i o těch, co se tady vydávají za relativně objektivní fanoušky. Btw., takové AC skončilo před deseti lety někde kolem třináctého místa a pořád mělo tu drzost vydávat se za velkoklub.

Ke Capellovi jsem se pár měsíců nevyjadřoval, dnes je asi všem jasné, že by nám nejvíc pomohl, kdyby to V KLIDU A BEZ ZBYTEČNÝCH MEDIÁLNÍCH ŠAŠKÁREN zabalil a dal prostor Míchelovi nebo Vincovi.

Reagovat
HOST*R9

Capello ale neodejde zatím, říkal to na tiskovce po zápase a k tomu má plnou podporu Calderóna, kterej se jej nejednou zastal. Řešení by mohl být i rezignace Calderóna, snad prohrají ještě na San Sebastianu, aby se něco začlo dít...

Jen žasnu jak se klub jako Real vymlouvá na rozhodčí v zápase doma se slaboučkým Levante (i když přehlédnu to že byly opravdu hrozní, ale to už je tradice), kdyby hráli tak jak posledních deset minut celej zápas tak to nemuselo takhle skončit, to je ta jejich zasraná psychika...jo a ten styl našeho postupného útoku je vážně k smíchu, pořád se to snaží tlačit zahuštěným středem nebo se to nakopne na Ruuda kterej neudrží jedinej balón...proboha tam snad není nikdo kdo dokáže přejít jeden na jednoho, udělat něco překvapivého, zatáhnout balón po lajně a odcentrovat...

Na tohle se fakt nehodí koukat, i když byly letos horší zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentální situace je opravdu taková, že většina našich fanoušků si přeje prohru i v San Sebastianu. Já už taky.

Rozhodčí nám od začátku prosince škodí, ale není to zase nic tak hrozného, žádné velké zářezy - včera jsem měl hlavně z Ramose a Raúla pocit, že nechcou dát gól jinak než z penalty. Hra byla s návratem Gutiho o něco lepší, i když zase pomalejší. Zklamal mě třeba Torres, oni, btw. někde na úrovni MSFL, ani nedolezli za půlku, tak nevím, proč víc neútočil.

V této situaci nám dobré křídlo nepomůže, chce to Kaká, vdV nebo Diega. A samozřejmě jiného trenéra - Fabio už je starej.

Reagovat
RMCF

tak ono to nechce jenom Kaká nebo Diega, mě tam chybí hlavně člověk kterej bude pravidelně střílet branky. Většina fanoušku sice chce prohru, ale nevím jestli by to znamenalo změnu na trenerské lavičce, hlavně aby nevyhodili capella a nepřišel místo něho další ital Lippi

Reagovat
smazaný uživatel

S Lippim nestraš!!!To se říká že dvakrát nevstoupíš do stejný řeky...a jestli prohra v San Sebastianu nebude znamenat konec Capella tak ať prohrajou radši všechny zápasy než vyhrávat takovým stylem jak to Capello umí...hezkej článek byl včera na AS.com bo na Marce.com, na Bernabeu se chodilo dívat na líbivej fotbal a ne na TOHLE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit byl na správným místě protože to bylo opravdu okatý, řekl bych že pencle byla jen na Ruuda, Raúl to přihrál...jinak máš pravdu s tím že se měli víc vytáhnout, někde kolem 70.minuty měl stopér balón a všichni obránci+Diarra a Guti byli na naší polovině a ťukali si to mezi sebou jako kdyby vedli o tři góly, a mezi nima útočníkama byla mezera snad 30metrů, pač ti čekali všichni na ofsajdové hraně...to jsem vážně žasl, ale o to ani tak nejde...

No a s tím posílením kádru je to složitější, jak už napsal RMCF chybí hrot, protože když tam vidím Ruuda tak se mi chce brečet i když včera měl světlé momenty; Kaká už je pro mě jen sen, takže bych se zaměřil na Diega a zdravej Woody...ale tohle všechno samozřejmě situaci nevyřeší, hráče máme špičkový tak čím to asi bude že nejsou výsledky??? Těm nahoře už nevěřím ani slovo...

Reagovat
HOST*Real

Tak ta situace je opravdu katastrofální. Jenže si musíme přiznat, že dokud tam bude Capello, tak se ta situace ani omylem nezlepší. Vyhazov Capella je jediným možným řešením, jenže pánové z vedení si zřejmě nechtěj nasrat na hlavu a proto budou radši furt řikat, že jsou s jeho prací spokojeni.

Jsem si jistý, že kdyby přišel Vicente Del Bosque, tak by jsme se zase mohli radovat a kochat hrou, na kterou jsme byli zvyklí vídat od Realu Madrid dřív. Od toho jeho odstoupení šla hra Realu pomalu dolu, až jí Capello nakonec úplně zazdil. Takže kéž by se Vicente Del Bosque vrátil.

No a ještě k tomu hrotu, jak ho tady Ty a RMCF zmiňujete. My máme výborného útočníka a to je Raúl. Jenže je tu jeden problém. On musí hrát v útoku a NE v záloze. Když vidim, jak ho pořád Capello dává do zálohy, tak se ve mě vaří krev. Jsem si jist, že by se rozstřílel a byl by to ten starý dobrý Raúl na kterého jsem byli zvyklí. No a ještě k tomu Ruudovi ... je to klasický koncový hráč (což zde všichni víme), který má vynikající výběr místa a čuch na góly. Jenže ono je pro něj těžké se prosadit, když se k němu míč pomalu ani nedostane nebo když jen velice zřídka dostane balón, který potřebuje.

Bohužel nám nezbývá nic, než jen doufat, že Capello brzo vypadne (čemuž bohužel moc nevěřím).

Reagovat
RMCF

Raúl je utočník, ale není to klasickej hrotovej zakončovatel jako třeba Morientes, Ronaldo, Ruud, klose nebo třeba Adriano, vždycky mu sedělo když v rozestavení na dva útočníky hrál toho trošku staženějšího... Ale taky si myslím že křídlo není rozhodně místo pro něho.

Reagovat
HOST*Real

Já vím, že to není klasický hrot, ale narážím na to, že máme skvělého útočníka, který hraje v záloze. Jsem si jistý, že s Ruudem by vytvořili vynikající dvojici. Blbě jsem to tam napsal ... omylem jsem napsal hrot i u Raúla, ale mělo to být jen u Ruuda.

Reagovat
RMCF

No nevím jak by fungoval útok Raúl ruud, třeba jo zkušeností by měl na rodávání, ale docela tam chybí rychlost...

Reagovat
HOST*Real

Určitě dobře, ale ještě by to chtělo samozřejmě tvořivého záložníka.

Reagovat
HOST*R9

Nejsem si jist...se podívej jaký měli oba v tomhle zápase šancí, to mít Ronaldo sám tak neprohrajem...

Reagovat
HOST*Real

To nemůžeš brát podle jednoho zápasu.

Reagovat
HOST*R9

Neberu

Reagovat
HOST*R9

Hmmm tak Woody už je prodanej To je fakt kopa volů...

Reagovat
RMCF

Taky se mohli rozdělit do všech klubů a ne všichni do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Raul makal ten jedinej se mi včera líbil ale škoda těch šancí

Reagovat
HOST*

Raul makal ten jedinej se mi včera líbil ale škoda těch šancí

Reagovat
HOST*

Raul makal ten jedinej se mi včera líbil ale škoda těch šancí

Reagovat
HOST*R9

Jinak "v klidu a bez mediálních šaškáren"???To by nebyl Real...

Reagovat
HOST*Mara

Cappeluv tym muže mít lepší výsledky ale to by musel aspon dobře poskladat tým např.Raula nestahovat do zálohy Ramose do středu obrany a Robinha do zálohy

Reagovat
HOST*Real

To se pleteš ... kámen úrazu u Capella je v systému hry, který se snaží naordinovat. Ve Španělsku (a v Realu už kór) tohle prostě hrát nejde!

Reagovat
HOST*vazquez

Cedenie dalo Capellovi ultimátum, že musí vyhrať so San Sebastianom, inak vypadne. Ja sa pýtam, načo ešte čakajú? Načo ďalšia šanca? Čo keď náhodou nejakým zázrakom vyhráme 1:0 - to tam potom bude Capello ďalej? Za dverami je dvojzápas s Bayernom, Classico, treba novému trénerovi dať šancu sa na to dobre pripraviť. Alebo to chceme nebodaj ťahať s Capellom ďalej? Však to už aj blbec vidí, že to nepôjde...

Reagovat
HOST*vazquez

...vedenie...

Reagovat
HOST*Real

Jaký je zdroj?

Reagovat
HOST*vazquez

U nás to vydala oficiálna tlačová agentúra, tak presne neviem, ale je to výsledok krízového zasadania vedenia hneď po tej ostudnej prehre. Ja tomu verím, veď si videl jak im mávali na odchod. Celý štadión. Musia niečo robiť.

Reagovat
Pharrell

peknej trapas ..na titul uz ani radsi nepomyslejte

Reagovat
HOST*vazquez

Nakoľko naši súperi nás nechcú nechať v štichu, tak pomýšľame na titul ďalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele