28. kolo
31.03.2007 18:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 3:3

Villarreal třikrát vedl v utkání na Betisu, domácí ale vždy stihli vyrovnat, přičemž na konečných 3:3 až v 90. minutě. Utkání začalo náležitě zostra, domácí Xisco ale jen vyprášil Vierovy rukavice. Skóre se měnilo před opačnou brankou, ve druhé minutě trefil hostující Forlán. Villarreal pokračoval v náporu, Matíase Fernandeze vychytal Doblas, Senna střílel mimo. Za domácí střílel nad Robert, po centru Romera pak hlavou vyrovnal Fernando. Další šance měli hosté, Forlán trefil vnější část břevna, dvakrát se blýskl opět Fernandez, nejprve jeho střelu zdálky zblokoval Cygan, napodruhé zamířil těsně vedle tyče.

Krátce po změně stran si vzal slovo opět Forlán. Marcos zahrál rohový kop, ten tečoval Franco a Forlán dopravil zblízka míč do branky. Dlouho se pak hrálo bez šancí, až v 72. minutě Betis vyrovnal ze své první šance v druhé půli. Assuncao centroval a Edú se trefil zblízka hlavou. Dvanáct minut před koncem si na přihrávku Forlána naběhl střídající Pires a zdálo se že hosté přece jen vyhrají. V nastaveném čase ale domácí Juanito hlavou opět srovnal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele