30. kolo
14.04.2007 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 0:1

San Sebastian si díky šťastné a vydřené výhře nad Realem Betis zvýšil naděje na záchranu v soutěži, na první nesestupující Levante teď ztrácí svěřenci Angela Lotiny pět bodů. Betis nevyhrál už páté utkání v řadě a značně si komplikuje život, pro Sociedad to byla třetí výhra z posledních pěti zápasů.

První záznamuhodná akce přišla ve dvanácté minutě, kdy dostal dostatek prostoru k hlavičce domácí útočník Robert, jako vždy spolehlivý brankař Bravo si se situací poradil. Další šanci domácích spálil po centru Roberta Dani, který mířil hlavou mimo branku.

Ve 32. minutě přišel rozhodující moment zápasu, Guatierreze fauloval před pokutovým územím Arzu, míč si postavil Javier Garrido a levačkou vstřelil pěknou branku. Čisté svědomí nemohl mít brankař Antonio Doblas, který nejdříve špatně posoudil trajektorii letu míče a poté už nestihl zasáhnout. Krátce před poločasem musel vytáhnout další zákrok ze své dílny Bravo, když zlikvidoval hlavičku Juanita.

Druhý poločas moc pěkných akcí nenabídl, Betis se snažil vyrovnat, ale defenziva Sociedadu byla pevná. Naopak mohl zvýšit vedení Ansotegui, který si naskočil na přímý kop Savia, ale mířil těsně vedle. V závěru normální hrací doby našel Fernando ve vápně Roberta, který střílel jen do Brava, míč se k němu vrátil, avšak útočník Betisu mířil jen do posledního obránce Gerarda. Poté agilní Robert střílel uvnitř pokutového území, skvělý Bravo si i tímto pokusem poradil.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele