13. kolo
02.12.2006 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Atlético Madrid 0:1

Atlético Madrid porazilo těsně Real Betis, hrdinou byl jeho gólman Leo Franco, který úspěšně čelil dvěma pokutovým kopům soupeře. Madriďané vstoupili do zápasu s elánem, nad střílel Maniche, hlavičku Torrese zblízka odvrátil na brankové čáře Melli, střelu Gallettiho z křídla vyrazil gólman Contreras na roh. Betis odpověděl trestným kopem Assuncaa, po kterém hlavičkoval nad Edú, Capiho ránu Leo Franco vyrazil. Do vedení poslal Atlético až Galletti nechytatelným volejem. Poslední šanci první půle měl opět Madrid, když Torresovu střelu Contreras vyrazil a dorážka Manicheho šla nad. První penaltu kopal Betis za faul Perey na pronikajícího Sobise. Leo Franco si poradil jak s penaltou Edúa, tak s dorážkou Juanita. O čtvrt hodiny později zase fauloval Seitaridis Fernanda, sám faulovaný šel na penaltu, ale Franco ji opět kryl. Poslední možnost Betisu měl nepřesnou střelou Dani.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*LUkas

Atletico naprohraje ,....nevite jestli bude hrat torres?

Reagovat
HOST*

Příští rok si vsadim na to ze Leo Franco chytí dvě penalty proti Sevilliskymu tymu. Minulý rok proti fc Sevilla taky dvě penalty ted proti Betisu.... to už neni normální.... Forza Atletico!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele