7. kolo
22.10.2006 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Real Sociedad 0:0

San Sebastian remizoval na Mallorce, je ale stále bez vítězství a poslední v tabulce. První šanci měl domácí Jordi, zdálky ale trefil jen místa, kde stál připraven gólman Bravo. Ten si poradil i s pokusem Basinase. Hrálo se především ve středu hřiště, další šance přišly až po změně stran. Centr domácího Pisculichiho hlavičkoval Nunes, ale Bravo bravurně zasáhl. Další šanci měl střídající Maxi López, ale ani on si na chilského gólmana nepřišel. Hosté dohrávali bez vyloučeného Gerarda, v posledních pěti minutách je dvakrát zachránilo břevno. To trefil nejprve Tristán, zdálky pak i Jordi.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele