4. kolo
24.09.2006 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 1:0

Maxi López zařídil v 78. minutě výhru svojí Mallorky nad Espanyolem. Domácí začali náporem, vypálit zkusil Jonás, ale jeho střelu mu bravurně zblokoval stoper Lacruz. První příležitost Espanyolu měl Tamudo, ale hlavičkoval nad břevno, Moisésova rána zdálky letěla vedle levé tyče. Mallorca kontrovala nepřesnými ranami Aranga a Ibagazy. Po změně stran hlavičkoval po trestném kopu Luise Garcíi hostující Jarque mimo. Šance Mallorky přišli se střídaním Maxiho Lópeze. Dvě střely Víctora Casadesúse zneškodnil Kameni. Ojedinělou akci Espanyolu zakončoval Coro, ale tomu se do cesty postavil gólman Prats. Pak přišel jediný gól zápasu, Jankovič prudce centroval z levého křídla, Maxi López jen nastavil nohu a míč skončil v síti. Po zákroku na Nunese byl ještě vyloučen hostující Riera.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele