33. kolo
06.05.2007 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 3:1

Mallorca potvrdila výbornou formu, vítězství nad Osasunou už je sedmé domácí v řadě. Baskický celek naopak nevyhrál ani jednou z posledních šesti zápasů, ale jelikož Celta Vigo zaváhala, udržení v nejvyšší soutěži by to ohrozit nemělo.

Na Osasun se absence důležitých hráčů projevovaly méně, než se čekalo, velkou zásluhu na tom měl návrat Raúla Garcíi. Baskové sice měli více šancí, ale chyběla efektivnost v zakončení, Pamplona tak nenavázala na předchozí dva úspěchy z loňských let z Baleárských ostrovů. Mallorca měla velkou šanci již v sedmnácté minutě po super hlavičce Pereyry a následně v minutě 35., kdy neuspěl Víctor. Mezi oběma akcemi padl, jen tak mimochodem, i vedoucí gól, přestože se rozhodně o tak velkou šanci nejednalo. V 33. minutě se dalekonosnou ranou prosadil Fernando Varela. K vidění byl během celého zápasu svižný ofenzivní fotbal, hosté byli (i přes absence ofenzivních es Weba, Milosevice a Delporteho) dost útočně naladěni, problémy dělala hlavně dvojice Valdo - Sodlado, ale obrana Mallorcy fungovala perfektně.

Nejlepší chvíle prožívala Pamplona na začátku druhé půle,nejdříve byla orazítkována tyč, následně se přesně po krásné akci Valda trefil Raúl García a bylo srovnáno. Eakce MAllorcy přišla okamžitě. Tím, kdo vsítil, jak se později ukázalo, vítěznou branku byl Gutiérrez. Deset minut před koncem pak zpečetil osud hostů Bosko Jankovic, na jehož gól už nebyla Pamploan schopna reagovat. Zápas tak skončil výsledkem 3:1.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele