17. kolo
07.01.2007 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 1:3

Zlepšení Bilbaa pod koučem Mane Esnalem pokračuje, cenné body si tým veze z Mallorky. Dva góly vstřelil veterán Urzáiz. Už v druhé minutě zahrával domácí Yeste trestný kop a hlavičku vyrazil gólman Prats na roh jen s námahou. Mallorca odpověděla bombou Varely do tyče, hlavička Jankoviče proletěla těsně nad břevnem. Pak si na Yesteho roh naskočil hlavou Urzáiz a domácí vedli. Zvýšit mohl Iraola, ale do cesty jeho střely se postavil Prats. Po přestávce trefil po rohu hostujícího Ibagazy Ramis břevno. Druhý gól přidal po další spolupráci s Yestem opět hlavou Urzáiz, proti Iraolovi znovu zasáhl Prats. Po centru Ibagazy sice snížil Arango, ale poslední slovo měl domácí Etxeberría.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele