38. kolo
17.06.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Real Betis 0:2

V duelu mezi Santanderem a Betisem se hrálo dlouho bez branek, až v závěrečné desetiminutovce dal hostující Edú dvě branky a definitivně zajistil Betisu záchranu. Právě výhra znamenala setrvání v soutěži, s jiným výsledkem by verdiblancos sestoupili. První šanci měl domácí Colsa, ale střílel nad. Na druhé straně mířil nepřesně dvakrát z trestného kopu Cristian Alvarez. Pak přišly dvě šance domácího Juanja. Tu první zblokoval stoper Juanito, pak poslal po centru Colsy hlavičku nad. Do poločasu už měli šance jen hosté. Nejprve po centru Sobise hlavičkoval mimo Edú, Assuncao střílel zdálky nad.

V druhé půli střílel vedle domácí Momo. Aktivnější byl Betis, Assuncaův trestný kop vyrazil Calatayud pěstmi, v dalších možnostech neuspěli Dani ani Sobis. Racing mohl do vedení poslal Pablo Alfaro, ale jeho hlavičce chyběla síla i přesnost, vedle střílel z levé strany Juanjo. Závěr už patřil hostům. Volej Assuncaa Calatayud ještě vyrazil, na hlavičku Edúa po centru Vegy už byl ale krátký. Vedení pak zachránil proti hlavičce Munitise hostům gólman Doblas, aby Edú v poslední minutě zakončil roh Xisca a definitivně udržel Betis v Primera division.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele