11. kolo
19.11.2006 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Atlético Madrid 0:3

Atlético Madrid stoupá tabulkou, v Levante vyhrálo o tři branky. Dvě branky vstřelil Maniche. V sedmé minutě rozehrál roh domácí Berson, ale César hlavičkoval nad. Hosté kontrovali nebezpečným centrem Gallettiho, se kterým si ale Molina poradil, domácí Kapo pálil z kraje pokutového území těsně vedle branky. Po půlhodině hry fauloval Déhu Antonia Lópeze a z penalty poslal Atlético do vedení Torres. Do poločasu ještě střílel mimo branku domácí Ettien. Ústřední postavou druhé půle byl hostující Maniche. Nejprve se zastřeloval, po vyloučení domácího Césara už pálil přesně. Nejprve zužitkoval přesný pas Gallettiho, poté hlavou usměrnil centr Seitaridise. Za domácí mohl Niňo už jen korigovat, ale branku Lea Franka minul.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

1:3

Reagovat
HOST*

Maniche je king

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele