19. kolo
21.01.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Athletic Bilbao 0:0

Přímý souboj dvou sestupem vážně ohrožených klubů, to bylo utkání na městském stadiónu ve Valencii mezi místním Levante a Athleticem Bilbao. Domácí poprvé nastoupili do ligového zápasu s novým trenérem Abelem Resinem, nicméně očekávanou změnu to nepřineslo, a Levante tak nedokázalo vítězně uctít památku nedávno zesnulého bývalého hráče Vicente Boludy, na jehož počest se před zápasem držela minuta ticha.

Pravdou je, že zápas sám o sobě příliš vzrušení nepřinesl. Levante bylo po většinu času lepší, avšak první větší šanci si vytvořili Baskové a nebýt mizerné koncovky Adurize, který se ocitl tváří v tvář Molinovi, mohl se zápas odvíjet úplně jinak. Aduriz však neproměnil a radovat se nemohli ani fanoušci Levante v minutě třicáté, kdy se do šance dostal Courtois. Francouzskému univerzálovi se dokonce podařilo překonat brankáře Aranzubiu, ale gól nakonec nebyl z důvodu ofsajdového postavení uznán. Do konce zápasu se v nadějných příležitostech objevili už jen Yeste, který pouze orazítkoval tyč, a Javi Martinez, jehož pokus zlikvidoval Molina.

Zápas tak skončil bez branek, což pro oba týmy znamená udržení pozic na nesestupových místech. Oba ale musí doufat, že prozatím osmnáctý Betis neporazí ve středeční dohrávce Barcelonu.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele