22. kolo
11.02.2007 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Valencia CF 3:0

Utkání týmů bojujících o poháry skončilo debaklem Valencie. Slibovaná odplata za vyřazení z poháru se tak zdaleka nekonala. Getafe hrálo disciplinovaně a efektivně, Valencie nehrála špatně, ale nevyužívala šance a její obrana často hořela. Do základní sestavy se nevešel Roberto Ayala, který v týdnu podepsal smlouvu s Villarrealem a trenér Flores dal přednost Navarrovi. Po dlouhé době nastoupila v základní sestavě letní posila Joaquín.

V první půlhodině hry měli převahu domácí, až na dvě střely, které zlikvidoval Canizares, si však žádnou větší šanci nevytvořili. Poté převzali otěže zápasu hosté, na tyčce skočila střela Silvy. V 33. minutě spálil velkou šanci Joaquín, který měl odkrytou část brány, přesto nedal. Tři minuty na to Alibiol z rohového kopu hlavičkoval, radost z gólu mu zkazil domácí brankář Abbondanzieri. Dále měl velkou šanci Morientes, když natřikrát bojoval s Abbondanzierim o balon, ale do sítě jej nedotlačil. Před přestávkou šel Angulo sám na bránu, jeho střela těsně minula domácí branku.

Raketový start měli hráči Getafe do druhého poločasu. V čase 45:27 nahrál Guiza na pravou stranu Cotelovi a ten střelou na bližší tyč nedal Canizaresovi šanci - 1:0. Dvanáct minut nato vypálil aktivní Guiza zpoza vápna a jeho střela zapadla do branky bezmocného Canizarese. V 66. minutě spálil další šanci Valencie Morientes, střela ze 14 metrů šla vedle a ani dvě střely Morientese a Joaquina z 69. minuty neskončily v síti. Deset minut před koncem pečetil výhru domácích Nacho, Casquero trefil tyč, míč se odrazil právě k Nachovi a ten "angličanem" překonal valencijskou obranu potřetí.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (15)

Přidat komentář
ronaldinho_10

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

no taky bych tipoval tenhle výsledek...bude to hodně těžký zápas...ale máme Getafe co vracet... ...takže snad to vyjde! AMUNT

Reagovat
HOST*antimadrista

2:1, Valencie na to nebude mít.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*sweet

To jasný 0:1

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra 1:2...a budem za ni rádi...jj čeká nás těžky zapas ,ale zvladnem to!!!

Reagovat
Pharrell

neprohra Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

To se Netopýrům moc nepovedlo i když já bych měl pomlčet

Reagovat
antimadrista

Reagovat
ronaldinho_10

Valencia jsou fakt mamrdi, jsem tipoval že prohrajou 2:0 a oni sou tak neschopný, že ani prohru 2:0 neuměj udržet

Reagovat
HOST*Helloween

Jsi ubozak, ktery nerozumi fotbalu..... nedelej proto ostudu sve prezdivce... dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prohra byla tutová, ale čekal jsem jenom 1:0.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele