19. kolo
21.01.2007 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Celta Vigo 1:0

Getafe porazilo Celtu Vigo, o všem se rozhodlo už v první minutě, kdy se trefil Manu del Moral. Ve 46. vteřině našel Guiza volného Morala a ten přehodil gólmana Pinta. Další střelu na hostující branku vyslal Alberto, ale těsně vedle pravé tyče. Celta kontrovala pokusy Baiana a Irineyho, ale Abbondanzieri kryl. Getafe mělo střelu Casquera, která se otřela o břevno, hlavičku del Morala vyrazil Pinto. V druhé půli se Celta snažila vyrovnat, ale nepodařilo se jí to. Abbondanzieriho otestoval Gustavo López, Baiano hlavou minul, pokus Irineyho zblokoval Paredes, po centru Neného minul Contreras. V 75. minutě opět zakončoval nepřesně Baiano a Getafe si již výhru vzít nenechalo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele