32. kolo
29.04.2007 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Barcelona - Levante UD 1:0

Barca si poradila s urputně bojujícím Levante, čímž si zajistila další týden na čele ligové tabulky. Hosté se i přes prohru dostali díky skóre ze sestupových vod, otázkou je, jak dlouho tam s podobnými výsledky vydrží.

Katalánci byli od počátku lehce aktivnější, ale opět se potvrdilo, že to není ten dominující tým z předešlých dvou sezón. Dlouho trvalo, než si Puyol a spol. začali vytvářet větší šance. Levante se trochu překvapivě nezatáhlo do obrany, naopak se snažilo hledat skulinky v obraně domácích, a to převážně nekopávanými míči. Snahy Barcelony často končily na praporku asistenta rozhodčího, tak nemohl šanci dokončit Messi a svůj gól po tragické obraně Alexise oslavit Deco. Dočkal se tedy až Kamerunec Eto'o ve 27. minutě. Celá akce začala u skvělé přihrávky Messiho, která našla Xaviho, jenž se v pokutovém území pokusil ještě přistrčit Ronaldinhovi, v čemž mu sice zabránil výborný Molina, ale míč se dostal jen k nohám Eto'oa a pokud má pichichi loňské sezóny balón v takovéto pozici, málokdy se mýlí. Obhájce titulu gól značně zklidnil, což ovšem nevedlo k dalším šancí, nýbrž jen k poklidné kontrole hře, která trvala až do konce poločasu.

Po příchodu z kabin působili svěřenci Franka Rijkaarda mnohem sympatičtějším dojmem. Nejdříve se připomněl efektním volejem Ronaldinho, při zákroku se vytáhl Molina. Další šance přišly pro Deca, následně znovu pro Ronaldinha a neuspěl Ani Eto'o, hosté se ve hře drželi hlavně díky vynikajícímu Molinovi. Víctor Valdés v bráně Barcy příliš práce neměl, Rubialesův pokus byl spíše propagační. Katalánci každopádně začali být s přibývajícími minutami opět o něco více nervóznější, neboť i přes zjevnou převahu dosáhli jen jednogólového náskoku. Těžko ale chtít více, pokud neproměnit ani takové tutovky,v jaké se objevil Messi. Jeho střela do břevna z naprosto jasné pozice po Eto'ově skvělé přihrávce se dá označit za jednu z největších minel v sezóně, následnému Messiho naštvanému kopnutí do jedné z reklam se asi příliš mnoho lidí nedivilo. A pokud by svou superšanci v závěru proměnil Kapo, kopnul by si pravděpodobně ještě jednou. Srdce všech fanoušků na Nou Campu se v nastaveném čas zastavily, když Ettien před Valdésem vyhrál hlavičkový souboj, díky čemuž se Kapo ocitl naprosto nehlídaný před prázdnou bránou, míč ovšem nějak záhadným způsobem minul, a zachránil tak Barce vedení v tabulce.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (30)

Přidat komentář
HOST*Cracker j.

3:0 v pohodě,pohoda,klídek,tabáček

Reagovat
Pharrell

toto bude bohuzel jasna vyhra domacich

Reagovat
HOST*Tavo

Nejsem si jistej a nemám žádnej důvod k optimismu. Papírově jasná výhra, ale... buď jak buď tohle musíme vyhrát, jinak je titul v háji. Tady se prostě musí rozehrát a začít vyhrávat, zbývá už jenom sedm zápasů do konce!!! I kdyby měli potit krev a odcházet ze hřiště po čtyřech a ve slzách, tak to prostě musí zvládnout. Už nechci žádný flákání ani trápení.

Visca el Barca

Reagovat
HOST*Tavo

Barca - Levante 1 (59+3=62)

Bilbao - Real 2 (57+3=60)

Sevilla - Espaňol 1 (58+3=61)

Sociedad - Barca 2 (62+3=65)

Real - Sevilla 0 (61, 62)

Real - Espaňol 1 (64)

Sevilla - Huelva 1 (65)

Barca - Betis 1 (68)

Atlético - Barca 1 (68)

Deportivo - Sevilla 0 (66)

Huelva - Real 0 (65)

Real - Deportivo 1 (68)

Barca - Getafe 1 (71)

Sevilla - Zaragoza 0 (67)

Barca - Espaňol 1 (74)

Mallorca - Sevilla 2 (70)

Zaragoza - Real 1 (68)

Nástic - Barca 2 (77)

Sevilla - Villarreal 1 (73)

Real - Mallorca 1 (71)

Reagovat
HOST*antimadrista

Tak podle toho bysme to měli zvádnout. Jedinou ztrátu bodů vidim s Atléticem

Reagovat
HOST*Tavo

Jj, ale San Sebastian venku taky může zlobit... no snad to dají, los mají perfektní, konkurenti to mají o dost horší, taky máme náskok - i když minimální. Je to jenom na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak

Reagovat
HOST*R9

http://www.fotbalportal.cz/primera-division/clanek/

barca-leti-do-egypta.html

Co blázníte?Neříkám že ta ekonomická stránka je hodně kvalitní ale teď??

Reagovat
HOST*R9

*Neříkám že není"...však chápete

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujou nachytat bronz, no a kdy je to lepší než před rozhodující části sezóny? Aspoň tam budou ta rajčata a vajíčka líp vidět...

Reagovat
HOST*R9

Kua klucí Katalánští nám dělají docela radost před koncem sezóny, ó díky za vaši laskavost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra Barcelony tipuju 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že v Barce to chystáte " trochu " obmeniť : auf wiedersehen Gio, Belletti, Motta, Saviola, Ezquerro, Giuly a že Saviola k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo potřeba.

Reagovat
HOST*Richmond Hillary

jasně 4-0 (eto´o, ronaldinho, iniesta, zambrotta)

Reagovat
HOST*Tavo

Mě to příde jako ideální řešení. Akorát místo Giulyho bych prodal Gudjohnsena. A možná bych se rozloučil i s Edmílsonem.

Reagovat
Xavi

Giulyho nechat, Edmilsona taky, Gudjohnsena neprodávat, toho dát zadarmo, s tím že jeho nastavajícímu zaměstnavateli ještě něco zaplatit, za to že si ho vezme s sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš brazilsko-mexický zázrak z béčka hraje kde? Taky napravo? Já jen jestli Giulyho bude bavit hřát lavičku po něm a Messim...

Reagovat
Xavi

Příjdou zranění (hlavně asi zrovna u Messiho), výpadek formy, karty, moc zápasů... Podle mě by nebylo moc chytré, kdyby Messimu kryl záda jen 18letý talent z béčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jde o to, jestli se s tím smíří...

Reagovat
smazaný uživatel

Dos Santos je nastartovaný dobře, hraje napravo. Giulyho bych asi pustil, pže Dos Santos už musí tu pořádnou šanci dostat a přes něj by to bylo velmi obtížné. I přesto by to chtělo ještě jedno křídlo, aby jsme měli 4, což by bylo tak akorát. Na hrot Kloseho.

Reagovat
smazaný uživatel

No, keď nám chcete predať Saviolu, tak to ja bych radšej zrovna niekoho z dvojky Giuly, Gudjohnsen.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviolu vám prodat nechceme, jen mu končí smlouva, nehledě na to, že k vám stejně nepřestoupí.

Reagovat
Messiáš

4:0.Doma umíme,ale venku si rovnou můžu sázet na neprohru domácích

Reagovat
HOST*

Barca by mohla ztratit nějaký ty body a Real musí vyhrát!!!

www.realmadrid-cf.estranky.cz

Reagovat
HOST*Tavo

Nebudu držkovat (i proto, že jsem zápas neviděl(naštěstí)). Tři body jsou tři body, ale ten výsledek je prostě ostuda, nemůžu si pomoct. Ale co se týče boje o titul - udělali jsem další krůček vpřed.

Reagovat
HOST*cracker

Nehráli jsme špatně, měli jsme šancí na 2 zapásy, ale paradoxně v 90. minutě mohli po chybě Valdese vyrovnat. Ale další krok k titulu. Visca Barcelona

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To byl zase výkon. Sice jsme byli celej zápas lepší, ale příště by se nám takováhle nedůslednost v koncovce mohla zle nevyplatit. Každopádně doufám, že letos bude hattrick . Sice ten titul nebude tak zaslouženej, jako ty předchozí, ale když vidím konkurenty - Sevilla, Vale a rádobykonkurenty - Juventus Madrid, tak myslím, že bude v dobrých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rádobykonkurenti, jak ty říkáš, vás výkonem strčili do kapsy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele