29. kolo
08.04.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 1:0

Unavený Espanyol si i bez tří hráčů základní sestavy poradil se San Sebastianem a díky této výhře se vrací do hry o evropské poháry. San Sebastian nepotvrdil dobrou formu z posledních týdnů a porážka znamená další přiblížení se sestupu.

Jako první pálil v deváté minutě domácí záložník Jonatas, dalekonosný pokus bývalého hráče Flamenga se nevešel mezi tři tyče. Po více než půlhodině hry byl sporně odepřen gól katalánskému celku, Walter Pandiani byl v době přihrávky zřetelně před posledním bránícím hráčem Sociedadu, avšak pomezní rozhodčí i přesto zvedl praporek. Baskický tým mohl jí do vedení krátce před koncem prvního poločasu, to by ovšem musel být rychlejší argentinský útočník Herrera, aby lépe reagoval na podklouznutí brankaře Kameniho. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Katalánské mužstvo s přibývajícím časem zvyšovalo otáčky, v 54. minutě střílel mimo Lacruz, tři minuty nato už však Ferran Coro mířil přesně. po rychlém protiútoku domácího celku nejprve brankář Bravo chytil střelu Jonatase, na dorážku Cory už byl ale krátký. Bravo poté dobře vyběhl proti Pandianimu a zmařil mu tak jeho příležitost. Vyrovnat se pokoušel po přihrávce Savia Jon Ansotegui, ale rána ze střední vzdálenosti nakonec skončila vedle branky. To byla také poslední smysluplná akce hostí, Espanyol si v závěru zisk tří bodů v klidu pohlídal.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele