11. kolo
19.11.2006 17:00 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 3:2

Espanyol ukončil sérii šesti remíz vydřenou výhrou nad Bilbaem. Dva góly vstřelil domácí kapitán Raúl Tamudo. Zápas se rozjížděl pozvolna, první šanci pro domácí zařídil Luis García, který se odpoutal od svého strážce, nacentroval, ale Tamudo na míč nedosáhl. O minutu později hlavičkoval Tamudo nad. Na druhé straně střílel těsně vedle po centru Gabilonda Urzáiz. Espanyol mohl kopat penaltu, ale souboj Murilla s Tamudem byl posouzen jako čistý, Riera vyzval k dobrému zákroku Lafuenteho. Hosté měli dalekonosnou střelu Orbaize, Kameni si poradil i se střelou levačkou Adurize. Po změně stran fauloval Jarque Adurize a hostující Yeste poslal Athletic z penalty do vedení. O dvě minuty později prostřelil Lafuenteho Tamudo a bylo vyrovnáno. Po hodině hry pak vstřelil Tamudo hlavou druhý gól. O pět minut později ale Kameni vyrazil míč jen k Adurizovi a ten zblízka opět srovnal. Závěr patřil domácím a ti se dočkali i vítězného gólu. Tamudo a Riera ještě neuspěli, radoval se až střídající Pandiani.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele