32. kolo
29.04.2007 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Celta Vigo - RCD Mallorca 0:3

Celta Vigo doma opět zklamala a rozdílem třídy podlehla Mallorce. Hosté jsou díky této výhře téměř zachráněni. Ostrované začali velice dobře, už v desáté minutě přihrál ve vápně Víctor Casadesús Arangovi a ten pravačkou prostřelil gólmana Pinta. První gól hosty ještě více nabudil a brzo přišel další. Se střelou Pereyry si domácí gólman ještě poradil, Arangův pokus zblízka olízl břevno. V polovině první půle se pak trefil Varela a to byla pro domácí další těžká rána. Varela byl i nadále aktivní, z voleje ale střílel nad. Celta zahrozila jen slabou střelou Neného zdálky.

Domácí se probrali až v druhé půli. Do vápna centroval Angel a hlavičku Bamoga odvracel na brankové čáře obránce Héctor. Z trestného kopu to zkoušel Nené, ale Moya míč bravurně vytěsnil mimo tyče. Tlak Viga narůstal, na druhé straně střílel po brejku Jonás, ale branku těsně minul. Hosté byli i nadále nebezpeční, v 72. minutě trefil Basinas vnější tyč. Nepřesně mířil o chvíly později i domácí Nené. Po centru Varely pak přidal třetí gól hostující Maxi López.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele