34. kolo
13.05.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Celta Vigo - Levante UD 1:2

Domácí mizerie Celty Vigo nezná mezí, tým dokonce podlehl i Levante a klesl na předposlední místo tabulky. Pro hosty naopak vítězství znamená velký krok k záchraně. Levante měli lepší start do utkání. Už v druhé minutě byl v šanci Riga, ale zasáhl gólman Suarez Esteban, pak si poradil i s jeho trestným kopem. Na druhé straně zasahoval Molina při střele Oubini. V 39.minutě otevřel skóre hostující Reggi. Riga zahrál trestný kop, Tamas fauloval ve vápně Alvara a Riga proměnil pokutový kop. Srovnat mohl Borja, ale na Molinu si nepřišel. Před opačnou brankou zblokoval Contreras hlavičku Reggiho.

Po přestávce hosté brzo zvýšili. Reggi poslal přihrávku Rigovi a ten nechytatelně prostřelil Estebana. Vigo ale záhy snížilo, když přihrávku Borji zužitkoval zcela volný Baiano. O pět minut později byl blízko vyrovnání Bamogo, ale jeho střelu Molina vytěsnil mimo tyče jen s vypětím všech sil. Další šance na zvýšení náskoku promarnili Courtois a Diego Camacho a tak málem přišlo vyrovnání. Gustavo López ale zamířil mimo, Bamogova rána trefila břevno.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele