14. kolo
10.12.2006 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - RCD Mallorca 3:0

Osasuna šplhá tabulkou vzhůru, tentokrát si rozdílem třídy poradil s Mallorkou. Na konci viděl červenou kartu hostující Maxi López. Pamplona dobře odstartovala, Soldado střílel a Prats měl s jeho pokusem zkraje pokutového území problémy. Na druhé straně netrefil branku Kome, Ricarda provětral při trestném kopu Arango, ze stejné situace Venezuelan pár minut poté branku minul. Po půlhodině pálil domácí Cruchaga nad, po trestném kopu Davida Lópeze hlavičkoval nepřesně Miloševič. Do poločasu ještě mimo branku střílel hostující Arango, domácího Soldada vychytal Prats. V druhé půli nejprve poslal mimo svůj volej Arango, na druhé straně nepřekonal Pratse Valdo, Osasunu poslal do vedení až Miloševič po přihrávce Soldada. Na dvoubrankový náskok zvýšil pravačkou Javier Flaňo. Pak srazil Valdův centr rukou Nunes a domácí Puňal dal z penalty třetí gól. Korigovat ještě mohli Arango či Héctor, skóre se ale už neměnilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele