2. kolo
09.09.2006 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Valencia CF 0:1

Valencia veze důležité body ze hřiště nebezpečného Atlétika Madrid. V domácím dresu nahradil distancovaného Seitaridise Valera, v základní sestavě byl i bývalý hráč Che Mista. Hosté nasadili Miguela, Ayalu, do středu zálohy Marchenu s Eduem a do útoku dvojici Silva a Villa. Právě Villa dal jediný gól zápasu.

Vše rozhodla první vážná akce. Pravý bek Atlétika Valera útočil, jeho tým ztratil míč, do prostoru naběhl Vicente a jeho pas proměnil v gól David Villa. Domácí byli šokováni, zprava tentokrát centroval Angulo, ale Villa střílel do středu branky. Valencii dělali problémy rychlý Petrov a Torres, právě Torresovu šanci musel Caňizares vyrážet na roh. Po centru Vicenteho pak hlavičkoval Angulo také jen do středu branky. Pak prošel středem domácí Mista a vystřelil těsně vedle tyče. Do půle ještě stihl střílet vedle z trestného kopu Petrov.

Do druhé půle nasadil domácí kouč Aguirre Gallettiho a 18letého Aguera, kteří hru Atlétika výrazně rozhýbali. První šance ale měla Valencia, ale po přihrávce Silvy zamířil nad Villa. Costinha nešetrně skluzem fauloval Villu a mohl být rád jen za žlutou kartu. Sám faulující pak po rohu hlavičkoval nad. Červenalo se na druhé straně, když na půlce srazil Moretti Valeru. Atlétiko pak hrozilo zejména ze závarů, Aguero byl jen kousek od vyrovnání. Na druhé straně utekl Miguel, ale jeho zpětnou přihrávku z dobré pozici špatně trefil Edu. Pak zařídil žlutou kartu Caňizares pro Torrese, za protesty byl dokonce forward domácích vyloučen. Další závar před brankou Valencie ještě vytvořili Petrov s Maxim, při hostech ale stál potřebný kus štěstí.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (15)

Přidat komentář
Marv

ze by souboj o 2. misto za Realem??

Tipuju 3:3 (Torres 2, Costinha- Villa, Ayala, Tavano)

Reagovat
smazaný uživatel

Ayala??

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Torres - Villa

Reagovat
HOST*

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 (Torres, Mista Villa, Morientes)

Reagovat
smazaný uživatel

Caňizares - Angulo, Ayala, Marchena (Navarro), Moretti - Silva, Albiol, Edu, Vicente - Villa, Morientes

Reagovat
smazaný uživatel

nebo varianta vypustit Marchenu do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 1:1 a nebo 2:1 pro Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi z rady povinnych jasnych vitezstvi pro barcelonu...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme valencii, je to nezvyk, takhle najendou protocit jasne favority...

Reagovat
smazaný uživatel

ksindle já si tě najdu.....třeba na vsetíně

Reagovat
HOST*aless

tak nějak to vidím pro Valencii, Morientes dá gól...

Reagovat
Pharrell

neprohra Atlétika.....uvidite!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Kaka22

Jaká neprohra Atletika ? Ty asi moc sázet neumíš co?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele