4. kolo
24.09.2006 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:1

Atlético Madrid otočilo zápas s oslabenou Sevillou až v samotném závěru. Sevilla zahrozila první, Javi Navarro hlavičkoval po rohu těsně vedle tyče. Atlético odpovědělo centrem Petrova, který hlavičkoval Torres, ale na čáře míč zblokoval Poulsen. Další šanci hostí měl po centru Alvese Kanouté, ale Leo Franco jeho hlavičku kryl. Do vedení šla Sevilla, přihrávku Kanoutého zužitkoval přízemní střelou Renato. Domácí Maxi pak otřel svou střelu o Escudého a ta skončila na tyči. Krátce po změně stran byl po faulu na Aguera vyloučen Escudé a Sevilla byla oslabena o jednoho muže. Hosté kontrovali střelou Navase ale jen do boční sítě. V 65. minutě byl vyloučen další Sevillan Javi Navarro a to byla voda na mlýn Atlétika. Přízemní dělovkou se chvilku před koncem trefil Maxi, druhý přidal ten samý hráč po průniku Torrese a přivedl domácí fans do euforie.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

1:3 (Torres-Renato,Kanoute,Kepa)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele