32. kolo
28.04.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Betis 0:0

Velmi nudné utkání viděli diváci na stadionu Vicenteho Calderóna, kde lepší Atletiko nedokázalo za celý zápas překonat brankaře Doblase. O tom, kdo šel naproti vítězství, vypovídá leccos statistika střel na bránu, která hovoří ve prospěch Atletika - 8:0. Odevzdaný Betis si prodloužil svoji nelichotivou bilanci zápasů bez výhry na sedm.

První poločas byl velkým trápením z obou stran, přece jenom lepší Atletiko si vytvořilo pár slušných střeleckých pozic, z těch však nedokázal nikdo z jeho hráčů míč usměrnit míč do brány. Tak tomu bylo například u šance Fernanda Torrese, který svůj pokus nenasměroval ani mezi tři tyče, lépe si vedl jeho parťák v útoku Sergio Aguero, ale s jeho střelou si poradil Doblas. V závěru poločasu Antonio Doblas obstál i proti všemi mastmi mazané střele Torrese. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, po hodině hry Aguero poslal pěkný pas na Petrova, avšak akci zhatil výborným vyběhnutím Doblas. Hostům nepomohl ani střídající Rafael Sobis, který se hned po svém příchodu na trávník dostal do střelecké příležitosti, ovšem také on nemířil přesně. Pár minut před koncem mohl rozhodnout Galletti, Doblas byl opět na místě. Smrtící úder mohl zasadit domácím v závěru střídající Odonkor, ale rychlý záložník pálil jen do boční sítě.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele