21. kolo
04.02.2007 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Betis 1:2

Betis pokračuje v úspěšné sérii pod koučem Víctorem Fernandézem, tentokrát veze výhru z Bilbaa. V základní sestavě Betis se představili nový hráči. Záložník Juan Pablo Caffa a obránce Branko Ilič. Ten hned rozehrál rohový kop a ránu Sobise likvidoval Aranzubía. Po čtvrthodině zatáhl míč po pravé straně Ilič a jeho přihrávku proměnil v úvodní gól hostí Robert. Athletic odpověděl trestným kopem Yesteho, se kterým si ale Doblas poradil. Následující pokus Yesteho šel nad, po dalším trestném kopu pálil nebezpečně Murillo, ale Doblas byl opět proti.

V druhé půli nejprve neproměnili své šance hostující Rivera a Robert, na druhé straně si neúspěšně šel pro penaltu Urzáiz. Pak přidal Betis pojistku. Hosté rozehráli rohový kop, míč přeletěl všechny až k Pancratemu, který zblízka zvýšil. Domácí měli zvlhlý střelecký prach, pokus Yesteho Doblas zachytil, centr Llorenteho poslal Urzáiz v nadějné pozici mimo branku. V předposlední minutě přišlo snížení. Arzu fauloval ve vápně Urzáize a sám Urzáiz písknutou penaltu proměnil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*sweet

Snad to Bilbao vzhraje abz pomstili Valenciu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele