23. kolo
18.02.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Getafe CF 2:0

Bilbao porazilo Getafe a získalo veledůležité body v boji o záchranu. Hostům citelně chyběl vykartovaný stoper Alexis. Dvěma góly a dobrým výkonem se blýskl forward Aduriz. Dlouho se hrálo bez šancí, brankou skončila vlastně až první střela na branku po půlhodině hry. Domácí Gabilondo poslal dobrý míč mezi obránci, v mlýnici se orientoval Aduriz a běžel sám na Abbondanzieriho. S přehledem ho prostřelil a Bilbao vedlo. Další šanci měl Gabilondo, ale gólman hostí tentokrát zasáhl.

Chytře zdálky to pak zkoušel hostující Guiza, ale jeho lob šel nad branku Aranzubíi. V 50. minutě přidali domácí druhý gól a opět selhal Getafe střed obrany. Míč nalinkoval dopředu Yeste, převzal ho Aduriz a podruhé překonal Abbondanzieriho. Pokus Urzáize pak Argentinec kryl, mimo šla Iraolova střela zdálky. Závěr patřil hostům, Guiza ani Albín ale na Aranzubíu nevyzráli, hlavičku Cortése gólman domácích vyrazil mimo tyče.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*messi19

ja by som skusil 2 getafe ma super formu i ked viacmenej doma ale podla mna v bilbau dokaze vyhrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele