10. kolo
05.11.2005 22:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Valencia CF 1:0

Villarreal zdolal v castellónském derby Valencii a stoupá tabulkou vzhůru. Jediný gól zaznamenal Lucho Figueroa. Pro domácí byl výsledek o to cennější, když postrádali opory Forlána, stopera Gonzala i gólmanskou jedničku Vieru. Hosté hráli s Carbonim na levém beku, Angulem v záloze, na lavičce začal duel Kluivert. Utkání bylo vyrovnané, větší rozruch přišel až v druhé půli.

První střelecký pokus zaznamenal domácí Marcos Senna, ale tečovaný míč skončil v Canizaresově náruči. O průniky po levé straně se snažil hostující Vicente, jeho akcím však chyběla efektivita. Po necelé půlhodině padl jediný gól zápasu. Na dlouhý míč Marcose Senny naskakovali Ayala s José Marim, ale oba jej minuli. Míč propadl k Luchovi a ten podél Caňizarese otevřel skóre. Další dobrou šanci zmařil José Mari střelou vedle, pak se však zranil a vystřídat ho musel Guayre.

Druhá půle byla živější. Domácí Cazorla střílel zblízka, ale jen do Caňizarese, po narážečce Miguela s Angulem si málem vlastní gól dal Peňa. Po pasu Aimara byl sám před Barbosou Villa, ale nedal, z první to zkoušel Miguel, ale gólman domácích byl na místě. Valencia tlačila, ale chybělo lepší zakončení, po trestném kopu Aimara hlavičkoval nad Marchena. Další Aimarův centr na Villa Barbosa vyrazil, neujala se ani dorážka. Villarreal mohl přidat další gól z brejku, hosté nevyužili ani trestný kop z nebezpečné pozice.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

derby je tady, máme jim za minulý rok co oplácet

Reagovat
HOST*head

po vysledkoch so sevillou a santanderom, nemozem povedat ze sa tesim ne tento zapas.zacinam menit nazor:flores ven?

Reagovat
smazaný uživatel

venku se nám daří víc, vidím šanci i na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

The friction in the camp was also demonstrated by striker Miguel Mista who hit out at Flores' tactic of pointing the finger at Carlos Marchena and Marco Caneira for errors against Sevilla a fortnight ago.

"The most unfair thing to do is to single people out. This team is characterised by being together for good or for bad. I hope that we can stay together as this kind of thing has no place," he said.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou bez Gonzala i Forlána, možná i bez jedničky Viery .... musíme bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 se dá přijmout, ale že tam poslal Patricka až v 88. min a vůbec první střídání bylo v 80. min to je chyba. nic nového pod sluncem FLORES VEN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

barbosa bol v dobrej forme. mozno ze by patrick dokazal nieco urobit keby na ihrisko prisiel skor.

Reagovat
smazaný uživatel

s Quiqem je to cesta do pekel...

Reagovat
HOST*

Myslim, že Valencii trénuje Ulier ne. Zase zavádí to střídání na poslední chvíli, jako v Liver s Barošem. Jestli netrénuje tak sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele